Keukengadgets: Waarom zou koken niet leuk mogen zijn?

Als je het aan een chef-kok vraagt, is koken een serieuze zaak. Dat begrijpen we best, maar wij denken daar dus heel anders over. Zelfs als koken je passie is, kan elke dag ploeteren voor het avondeten best een opgave zijn. Dan mag je dat best een beetje leuk maken toch? En leuke keukenspullen helpen daarbij, daarom hebben wij er een aantal voor je op een rij gezet die je bij bijvoorbeeld de Kookwinkel kunt kopen.

 

 

Pan Solo

Tja, Han Solo mag dan wel niet meer onder ons zijn, en al helemaal niet meer vastzitten in een blok Carboniet, het blijft natuurlijk wél een iconisch Star Wars moment. We begrijpen dan ook volledig dat Le Creuset het niet kon weerstaan om Han Solo te verwerken in deze extreem coole braadslede. Dat je kip vervolgens ligt te braden tegen de kadetten van Han, moet je dan maar even negeren.

Holy Toast

Geroosterd brood kun je niet spannender maken toch? Tja, daar zijn we het dus niet mee eens. Deze gadget is de heilige graag onder de keukenaccessoires. Druk deze stempel in de boterham voordat je hem in de broodrooster plaatst, en je boterham zal goddelijker smaken dan ooit. Crispy Christelijke boterham gegarandeerd.

Deksels handig!

Ben je net lekker je aardappelen aan het koken, glijdt die lepel er weer tussenuit, waardoor het deksel de pan afsluit en de boel overkookt. Kan niemand daar nou iets op verzinnen? Zeker wel! Het bedrijf Monkey Business heeft handige dekselhouders ontwikkeld in de vorm van rode en witte poppetjes die je over de rand van je pan kunt leggen. Deze vallen er met geen mogelijkheid vanaf, dus je hoeft nooit meet te vrezen voor je overkookprobleem.

Ninjammie!

Als je denkt dat taart aansnijden iets is dat je niet op een coole manier kunt doen, dan heb je dit sumoerai zwaard nog nooit gezien, of eigenlijk dit samoerai taartmes. Is het niet ongelooflijk overdreven om in je samoeraipak een aanloop te nemen en met een epische beweging de taart in stukken te hakken? Absoluut, maar één ding weet je zeker: het wordt een feestje dat de visite nooit meer vergeet.

Wortelschiller

Weet je? We hebben ernaar gekeken, nog een keertje naar gekeken, er heel hard over nagedacht en wat rondgevraagd, en zelfs nu hebben we nog geen idee waarom je wortels zou willen schillen zoals je een potlood slijpt. Dat gezegd hebbende, heeft dit ding dus een onverklaarbare aantrekkingskracht op ons. Al was het alleen maar zodat we tijdens het koken het volgende gesprek kunnen hebben. ‘Wat ben je aan het doen man?’ ‘Oh gewoon, koken!’ ‘Nee dat!’b‘Dit? Oh, ik ben de wortels aan het slijpen, hoe scherp wil je hem?’

 

Wat vind je van deze hack?
0Te gek2Leuk1Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]