Knutseltips voor je lege flessen

Meestal gooi je lege flessen bij het plastic of wissel je het in voor statiegeld. Als je het echter goed aanpakt kan een lege fles een bron van inspiratie zijn voor allerlei knutsel-ideeën. Lifehacking speurde het internet af en vond een aantal leuke ideeën voor de creatievelingen onder ons. 

https://lifehacking.nl/productiviteit-tips/verbeter-de-rekenvaardigheden-van-je-kind-met-lego/

Trucs met lege flessen

lege fles dop
Knip de bovenkant van de fles en gebruik hem om zakken goed af te sluiten! Haal de bovenkant van de zak door de opening en draai de dop er weer op.

lege fles eigeel
Lust je geen eigeel? Pak een lege fles en houd hem met de opening boven het ei. Knijp de fles in, druk hem tegen het eigeel aan en laat de fles telkens wat losser. Doordat de vorm van de fles weer terugschiet, zuigt de fles het eigeel op.

Lege flessen schaaltjes
Heb je niet genoeg schaaltjes in huis maar heb je wel wat lege flessen? Knip de onderkant los en maak de scherpe randjes stomp door ze plat te branden op een strijkbout. Nu weet je zeker dat je unieke schaaltjes hebt!

lege flessen potloden boeken
Naast de traditionele lege flessen verkopen sommige merken hun drinken in grotere plastic flessen met handvaten. Deze flessen kun je heel makkelijk omtoveren in boeken- of potloodhouders!

schop fles
Diezelfde grotere flessen kun je ook omtoveren in een klein schepje voor de tuin!

tuinieren
Als je dan toch bezig bent, kun je net zo goed de lege flessen volledig integreren in je tuin!

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]