Korting op Korting: Cashback op Black Friday

Vandaag draait alles om de koopjes. Wist je, dat je bovenop de aanbiedingen vaak nog extra kunt besparen via verschillende cashback acties? We geven je ter voorbereiding nog wat extra tips voor cashback bovenop korting!

https://lifehacking.nl/persoonlijk-tips/deze-winkels-doen-mee-aan-black-friday/

CashbackXL

CashbackXL werkt samen met honderden winkels. Koop je bij deze winkels via CashbackXL, dan kun je een deel van geld van die aankoop terugkrijgen. Cachback-percentages lopen van een half procent tot wel vijftien procent. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is via CashBackXL over te gaan tot de aankoop. Voor de wat kortbaardere producten kan dat bedrag natuurlijk leuk oplopen.

Canon

Koop je tussen 16 oktober en 14 januari een Canon-product, dan kun je nu tot 225 euro geld terugkrijgen! Op de website van Canon kun je de deelnemende producten vinden. Als vrijdag de producten ook nog eens flink in prijs zakken is dat lekker meegenomen. Op de website van Canon vind je de voorwaarden en producten die in aanmerking komen.

Samsung

Samsung staat vrij bekend om zijn weggeef en cashback acties. Ook nu zijn er een aantal leuke promoties om tekening mee te houden. Zo kun tot 100 euro terugkrijgen op een van de deelnemende monitoren en als je helemaal losgaat deze vrijdag is er ook een actie die je tot 500 euro teruggeeft op een select aantal QLED en Premium UHD-tv’s. Op de website van Samsung vind je alle deelnemende producten, winkels en de voorwaarden.

Philips

Van een gratis strijkplank tot 150 euro cashback bij een Saeco koffieapparaat. Philips heeft een paar leuke acties lopen die samenvallen met Black Friday. Op hun site vind je alle producten en de bijbehorende actievoorwaarden.’

Tele2

Ben jij al Tele2-klant en weet jij iemand die deze vrijdag overstag gaat voor een abonnement bij Tele2? Vergeet dan zeker niet deze persoon de koop via jou te laten doen. Je krijgt namelijk 40 euro cadeau bij elke abonnee die je aandraagt dankzij Vriendenvoordeel. Mogelijk is deze actie ook geldig op de aangekondigde Black Friday deals!

Nog een paar cashbackacties

We hebben nog een aantal merken gevonden, die bovenop de winkelaanbieding ook eigen acties hebben lopen:

LG geeft tot 1000 euro terug op tv´s

HP tot 100 euro retour op toners

Bij Bosch kun je tot 30 euro retour krijgen op een stofzuiger

Miele geeft tot 100 euro cadeau bij aankoop van een wasmachine

Heb je een AEG-product gescoord, vergeet dan niet de cadeaubon van ICI Paris XL te claimen

Siemens is hier te vinden met onder andere 150 euro retour op een Espressoapparaat:

Panasonic geeft een gratis receptenboek

Sony komt met 250 euro retour

Whirlpool geeft afwasmiddel cadeau

Nikon viert zijn 100 jarig bestaan met 200 euro cashback

Olympus doet ook mee met de cashback acties

Bonustip CeX

Nog meer besparen? Verkoop de oude spullen dan direct door aan CeX. Het bedrag dat je voor je oude spullen krijgt is meestal al op hun website te vinden. Heb je geluk, dan kan het zomaar gebeuren dat je oude smartphone, spelcomputer of SSD zelfs meer oplevert dan je nieuwe koopje heeft gekost! Hou er wel rekening mee dat de prijzen bij CeX dagelijks aangepast worden en het winkelpersoneel niet de prijs kan aanpassen. In veel gevallen pakt dat voordelig uit, maar het kan ook wel eens nadelig uitvallen als een productprijs daalt.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author