Krijg Momentum met elke nieuwe Chrome tab

De Chrome-gebruikers kunnen hun dag wat extra kleur geven met Momentum. Deze Chrome-plugin opent elk nieuw tabblad met een prachtige foto en vraagt je één keer per dag wat je die dag wil doen.

Momentum heeft daarmee twee voordelen: ten eerste zijn de nieuwe tabs verfrissend mooi en ten tweede moet je elke dag even nadenken over wat je die dag wil doen en zie je dat bij elke nieuwe tab terug.

Een derde voordeel kan zijn dat je niet zo snel afdwaalt tijdens een Chrome-zoektocht. De foto’s geven even afleiding maar jouw doel groot in beeld kan ook betekenen dat je toch besluit in die nieuwe tab niet Facebook te openen de tab toch maar sluit en aan de slag gaat. Voor de liefhebbers staat er als bonus onderin beeld een inspirerende quote.

Momentum opent tabs

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]

3 Comments

 • Ook
  Posted 13/03/2015 10:31 pm 0Likes

  En er zit nog een handig to-do lijstje in verstopt ook! Geinige add on 🙂

 • Niels
  Posted 11/03/2015 7:52 am 0Likes

  Leuke tip, thx

 • Pieter
  Posted 09/03/2015 9:58 pm 0Likes

  Ik heb het geïnstalleerd. Bij het openen van een nieuw tabblad, klik ik toch vaak even op één van de meest bezochte websites i.p.v waar ik eigenlijk het tabblad voor opende. Nu staat m’n doel voor de dag in beeld, ik ga proberen of dit helpt beter te focussen. Bedankt voor de tip!

Comments are closed.