Laatste Evernote Meetup in Rotterdam op 17/12/2014

Sinds een aantal jaar houdt Permanent Beta een periodieke meetup rondom Evernote. Enthousiaste gebruikers, programmeurs en fans van het programma komen samen op een PB locatie voor een sessie rondom een speciaal thema en om kennis te maken. Op 17 december vindt de laatste Evernote Meetup voor 2014 plaats bij Permanent Beta in Rotterdam

Deze sessie is een zogenaamde open mic avond. Tijdens de open mic avonden heb je alle mogelijkheid om je vragen te stellen en kennis met elkaar te delen. Op deze avonden is er dus geen thema of onderwerp, maar kun je bijvoorbeeld je eigen setup laten zien, scripts of plugins presenteren die je vaak gebruikt of gewoon je vragen stellen over Evernote.

Tijdens de laatste open mic sessie in Berlage Meet & Workspace spraken we met name over de nieuwe functionaliteiten van Evernote alsmede over de organisatie in Evernote. Hoe werk je met labels, met notitieboeken en hoe organiseer je je werk in stapels. Tevens kwamen er wat specifieke vragen over de webclipper en het opslaan van links vanuit Twitter.

Heb je specifieke vragen over Evernote of is jouw organisatie zo fraai dat je die wilt delen met ons? Kom dan op 17 december naar Permanent Beta in de Rotterdam Science Tower! De toegang is gratis, maar we verwachten dat je bij aanmelding ook daadwerkelijk komt.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

1 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]