Met de laptop in bed? Neem een boek mee!

Gebruik je wel eens een laptop in bed? Je doet er goed aan om een boek of dik tijdschrift onder je laptop te plaatsen! Door een hardere ondergrond werkt de ventilatie van je laptop beter en voorkom je oververhitting.

https://lifehacking.nl/diy/maak-eigen-laptopstandaard/

Net als desktops is het voor laptops belangrijk om een koele luchtstroom door de binnenkant van de laptop te kunnen blazen. Dit voorkomt oververhitting en schade aan de hardware door de hitte.

Lucht

De meeste laptops hebben aan de onderkant of zijkant enkele openingen voor het aanvoeren van koele lucht. Het is belangrijk dat deze gaten niet bedekt worden. Doordat je dekbed of matras zacht is, zakt je laptop een stukje in je bed. Hierdoor worden alle luchtgaten van je laptop al vrij snel bedekt. Dit is gevaarlijk en kan je laptop beschadigen.

img_4101Door een dik tijdschrift of boek onder je laptop te leggen, kan er lucht onder je laptop doorstromen. Die steuntjes zitten er niet voor niets! Als het tijdschrift of boek dik genoeg is, kan de zijkant van je laptop ook loskomen van je bed, waardoor het ventileren nog beter gaat.

Netflix

Als je vaker je laptop in bed gebruikt, kun je ook een speciale standaard kopen voor je laptop. Zo hoef je je tijdens het typen van die laatste woorden of het kijken van die serie geen zorgen te maken over je laptop!

521890422_495

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

1 Comment

  • Willem Karssenberg
    Posted 28/12/2016 9:24 pm 0Likes

    Ik gebruik hier altijd een kunststof snijplank voor.
    Daarnaast een harde muismat zodat ik makkelijk met een muis kan werken in bed.

Leave a comment

[wpterms id="3193"]