Launchy 2.0 met nieuwe mogelijkheden

launchy.jpgEr komen steeds meer “launcher” applicaties op de markt. Sommige gratis, sommige betaald. Van eigen bodem hebben we Fingertips van onze Taco, maar er is meer. Persoonlijk gebruik ik een mix van diverse launchers, waaronder Launchy. Deze gratis Windows applicatie is pas in versie 2.0 uitgekomen en biedt wat nieuwe mogelijkheden om snel programma’s te starten en om zoekopdrachten uit te voeren. Als je versie 1.0 al gebruikte, let dan op. Want je oude configuratie zal worden overschreven met de nieuwe installatie en een hoop handige plugins zoals de Google Calendar add-in werken niet meer. Hopelijk wordt dat snel verholpen. Maar probeer Launchy eens uit en laat ons weten wat je er van vindt.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]

10 Comments

 • iDanny
  Posted 23/01/2008 11:45 pm 0Likes

  Launchy is er niet voor vista?

 • Marcel
  Posted 01/01/2008 5:47 pm 0Likes

  Sorry, ik reageerde op het verkeerde artikel. Ik zag niet dat er twee openstonden. Mijn reactie had moeten staan op:
  Nieuwe GTD applicatie – Things
  https://lifehacking.nl/2007/12/26/nieuwe-gtd-applicatie-things/

 • Frank Meeuwsen
  Posted 01/01/2008 3:00 pm 0Likes

  @marcel wat bedoel je precies? Want Launchy is voor Windows en je moet het ook downloaden en installeren…

 • Marcel
  Posted 31/12/2007 3:08 pm 0Likes

  Is er ook zo iets voor Windows? Die online dingen vind ik maar irritant (soms langzaam, niet altijd toegankelijk, iedere keer inloggen).

 • Frank Meeuwsen
  Posted 30/12/2007 10:11 pm 0Likes

  @danga dank voor je link en uitgebreide beschrijving van Launchy. Zeer compleet!

 • danga
  Posted 30/12/2007 9:07 am 0Likes

  Ik gebruik Launchy al sinds oktober naar volle tevredenheid. Ik heb een uitgebreide review van Launchy op mijn weblog staan: http://danga.blogsome.com/2007/10/13/launchy-een-handig-hulpmiddel-voor-het-starten-van-programmas/
  Ik heb andere launchers bekeken maar die kunnen niet tippen aan launchy. Ik heb geen problemen met de nieuwste versie van launchy.
  Het enige waar de ontwikkelaars van launchy moeten voor zorgen is een upgrade programma want met de laatste upgrade ben ik al mijn instellingen kwijt geraakt.
  m.vr.gr
  Danny

 • Patrick
  Posted 30/12/2007 12:11 am 0Likes

  Ik gebruik Launchy al een behoorlijke tijd, en ik kan niet meer zonder.
  Zit ik aan een PC met een muis zonder wieltje, begin ik de muis te aaien. Met Launchy hetzelfde probleem WIN-SPACE (mijn voorkeur) indrukken en geirriteerd kijken als mijn launchy scherm niet opkomt.
  Grote voordelen tov de oude launchy, het is wat smoother en smoelt beter:)

Comments are closed.