Lever je sleutels in, samen met je mobiel

Vandaag was ik met een een vriend aan het lunchen. Hij vroeg de ober of die zijn mobiele telefoon voor hem wilde opladen. Dat was geen enkel probleem, maar de ober keek wat vreemd toen hij ook meteen een bos autosleutels in de handen gedrukt kreeg.

Ik moet zeggen dat ik het ook niet helemaal begreep, totdat de vriend in kwestie uitlegde dat dit zijn foolproof manier was om ervoor te zorgen dat hij niet zonder mobiel in de auto zou stappen, terug naar België. Wat mij betreft de lifehack van de week!

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

7 Comments

 • petra
  Posted 20/01/2008 7:53 pm 0Likes

  nog een tip: als je ergens op bezoek bent en je hebt net boodschappen gedaan die in de koelkast of vriezer bewaart moeten blijven: leg je sleutels erbij in de koelkast of diepvries, zo vergeet je ze niet!

 • Gert-Jan
  Posted 01/10/2007 8:49 am 0Likes

  Handig. Of spullen in je schoenen stoppen als je bij iemand op visite bent…

 • Taco Oosterkamp
  Posted 30/09/2007 10:08 am 0Likes

  @Frank Hij had inderdaad een oplader bij zich. Ik heb zelf adapters voor m’n notebook op allerlei plaatsen liggen. Al jaren koop ik dubbele adapters als ik een nieuwe computer koop, dat scheelt een heleboel gedoe.

 • Frank Meeuwsen
  Posted 30/09/2007 10:02 am 0Likes

  @Taco had die vriend ook een oplader bij zich? Of hebben ze in dat restaurant een muur met opladers van alle merken 😉
  Door alle telefoonwisselingen heb ik een aantal Nokia opladers. Ik heb er altijd 1 in mijn tas, er ligt er 1 op kantoor en thuis op een vaste plek. Wel zo handig, hoef ik er ook niet meer over na te denken.

 • Mark Monster
  Posted 29/09/2007 11:49 am 0Likes

  Erg goede lifehack. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik er niet eerder bij heb stilgestaan mijn telefoon te laten opladen bij een restaurant :-).

 • Rikkert Walbeek
  Posted 28/09/2007 3:32 pm 0Likes

  Goede tip!
  Zo stop ik al jaren mij autosleutels in mijn jaszak als ik bij klanten mijn jas ergens ophang.
  Ben namelijk ooit eens regenjas ‘kwijtgeraakt’ doordat ik echt niet meer wist bij welke klant ik die zou kunnen hebben laten hangen. En je komt er pas achter dat je regenjas kwijt bent als het weer eens gaat regenen. 😉

  groet, Rikkert

 • Roy Janssen
  Posted 28/09/2007 3:22 pm 0Likes

  Best slim, totdat zowel telefoon als auto er in één keer vandoor zijn gegaan 😉

Leave a comment

[wpterms id="3193"]