Lifehacken met stijl, het mobiele kantoor

Lifehacking gaat verder dan slimmer werken, besparen op tijd en geld alleen. Het kan ook heel goed gepaard gaan met stijlvol werken en leven. En daarom het begin van een serie, ‘lifehacken met stijl’. Beginnend met een koffer/werkplek voor de werkende reiziger.

De Trip van TravelTeq, een koffer waar je alles in kunt vervoeren voor onderweg, kleding, gadgets, paperassen en dat soort zaken. Een écht mobiel kantoor dus. Want je kunt er ook nog eens op zitten. Helemaal passend bij ‘het nieuwe werken’, het overal kunnen werken. Of het nu thuis is, op het vliegveld, op een hotelkamer of ergens anders waar je neerploft, alles netjes, handig en stijlvol bij de hand. En het is zelfs van Nederlandse makelij.

De Trip is dus écht voor als je meerdere dagen op pad bent, er past namelijk nogal wat in. Maar voor de dagelijkse dingen is een laptop vaak voldoende. Voort dat doel is de chique Trash een geschikte kandidaat. Op het eerste oog is niet te zien dat er een laptop in vervoerd wordt.

Al dat moois heeft ook een mooi prijskaartje, ze kosten respectievelijk € 595,– en € 400,– in de meest simpele uitvoering. Want het kan nog chiquer namelijk, de Trip ook nog uit te rusten met een stel boxjes, zodat je je naast werken ook nog eens overal je eigen feestje kan bouwen.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

7 Comments

 • Jeroen Loonstra
  Posted 18/12/2010 8:56 pm 0Likes

  Ik heb mijn oog laten vallen op een vergelijkbaar product. De Züca Pro Traveler (www.Zuca.com), wat mij betreft vergelijkbaar op functionaliteit en verkrijgbaar voor slechts $285.

 • Hans
  Posted 06/12/2010 4:36 pm 0Likes

  Om eerlijk te zijn vind ik de verhouding tussen “slimme” functionaliteit en kostprijs inderdaad zoek bij deze producten. Als het met kop en schouders boven de rest zou uitsteken zou ik de meerprijs wellicht betalen, maar dit begint te lijken op “duur omdat duur van zichzelf al exclusiviteit geeft”.

  “Stijl” en “Lifehacking” samen betekent JUIST het verkrijgen van “stijlvol” zonder het normaliter geldende prijskaartje te betalen, niet? 🙂

  Het inbouwen van een telefoon- of laptop-lader in een koffer lijkt me inderdaad een mooi idee om los te laten op b.v. de pilotenkoffer van de Aldi. Nu nog de zonnecellen verwerken 🙂

 • leon
  Posted 02/12/2010 1:47 pm 0Likes

  hmmm, een carry-on koffer van 6.25kg terwijl de gewichtslimiet vaak 10kg is – #fail

 • senol
  Posted 02/12/2010 12:34 pm 0Likes

  grappig, maar geen hack.

  een pilotenkoffer van de aldi/lidl waar een 15″ laoptop in past doet hetzelfde werk voor ruim 90% minder geld (vooruit je kunt hier niet op zitten)

 • Coone
  Posted 01/12/2010 6:24 pm 0Likes

  Hoeveel geld ontvangt Lifehacking voor deze reclame? Of Patrick zelf. Zet er voortaan gewoon bij dat het een advertorial is, dan hoef ik het niet helemaal te lezen.

  • Annelies Verhelst
   Posted 02/12/2010 1:17 am 0Likes

   Lifehacking ontvangt hier geen geld voor, we bespreken regelmatig spullen waarvan wij denken dat ze onder de vlag van Lifehacking vallen. Dit is puur om te laten zien wat er is, en onderdeel van een serie Lifehacken met stijl. Als we er voor betaald krijgen zetten we er inderdaad bij dat t een advertorial is. Nu weer inhoudelijk graag.

Comments are closed.