Lifehacking Academy naar Arnhem

Een update over de laatste ontwikkelingen in de netwerk- en informatiesamenleving?
Na de premiere in Groningen wordt op 11 december de tweede Lifehacking Academy in het Hoofdkwartier in Arnhem georganiseerd. Deze hele dag lang kun je workshops volgen, kennis opdoen en delen en jezelf verbinden met gelijkgestemden. Je leert hoe je bewuster met informatiestromen in je leven kunt omgaan. Je leert hoe je informatie opspoort, organiseert, filtert en deelt, overzicht houdt en voorkomt dat je gaat lijden aan informatiestress. Je krijgt handvaten aangeboden rondom email, surfen op het web, het opslaan van kennis en het samen werken aan projecten.
Lifehacking Academy houdt het midden tussen een innovatief congres, een bijzondere netwerkborrel en een creatieve speeltuin. In tegenstelling tot traditionele congressen is deze dag -net als op het web- gebaseerd op drie pijlers: spelen, ontdekken en delen. Juist in zo’n omgeving word je je bewust van de vele mogelijkheden en leer je die direct op jouw manier in te zetten, toe te passen en door te geven aan je eigen netwerk.
Lifehacking.nl is inmiddels behoorlijk zichtbaar aan het worden, en de bezoekers aantallen lopen aardig op. De komende tijd zullen we nog wat bloggers toevoegen aan het team. De bloggers van Lifehacking.nl kun je ook vinden op de Lifehacking Academy.
Een evenement waar je in één dag de beginselen van lifehacking leert en je je ervaringen kunt uitwisselen met gelijkgestemden. Op de Lifehacking Academy zijn het ‘nieuwe leren’ en het ‘nieuwe werken’ belangrijke onderwerpen. Op 11 december wordt het ‘nieuwe werken’ door Microsoft Nederland uitgewerkt in een unconference sessie. Meer informatie over unconferences vind je op de site.
Op de website kun je het programma en meer informatie over de sprekers en workshops vinden en kun je je aanmelden.
Lifehacking Academy Groningen
13 november jl. vond de eerste editie van Lifehacking Academy plaats in Groningen. In filmtheater Images in het centrum van Groningen ontmoetten rond de 80 mensen elkaar. De reacties op de dag en de workshops waren zeer positief, er was een bijzondere open en prettige sfeer waar mensen kennis uitwisselden. Klik hier voor een impressie en reacties van deelnemers.
Aanmelden en kosten Hier vindt je meer informatie over het programma, workshops en de sprekers. Voor een hele dag Lifehacking Academy betaal je 299,- excl. btw.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

3 Comments

 • Anita Bozelie
  Posted 03/12/2007 9:47 pm 0Likes

  Veel over gehoord en ben overgehaald mee te gaan!
  Dus tot dan!

 • Roel Willems
  Posted 29/11/2007 9:31 am 0Likes

  Leuk om te horen dat Lifehacking Academy de tweede editie plaats gaat vinden! Ik ben helaas verhinderd, maar als het event maar een beetje op de eerste editie lijkt kan het niet anders dan dat het weer een inspirerende dag wordt!

 • Robbie Veldwijk
  Posted 28/11/2007 2:44 pm 0Likes

  Nou klinkt allemaal erg goed! Ik ben dan ook blij dat ik er 11 december bij ben! Krijg er steeds meer zin in!

Comments are closed.