Lifehacking Academy op 26 mei in Groningen

lha.pngDe voorjaarseditie van Lifehacking Academy staat weer voor de deur. Op 26 mei zal in Filmtheater Images in Groningen de nieuwe editie van Lifehacking Academy plaatsvinden. Hèt evenement voor kenniswerkers die meer tijd over willen houden voor de dingen die er echt toe doen! In het Filmtheater zullen de hele dag diverse sprekers je helpen om de manier waarop je leert en organiseert te verbeteren of te veranderen. De toegang tot een volle dag met sprekers en heel veel kennis bedraagt 250 euro excl BTW.Het voorlopige programma bestaat uit:

  • Jasper Jobse: Jezelf neerzetten, weten wat je wilt, doen wat je wilt
  • Linda Spaanbroek -Llifehack je acquisitie
  • Lifehacking-crew gadget hour
  • Lykle de vries – Onderneem ‘t zelf: Ondernemen in 3D
  • Elise de Bres – Hoe productief ben jij
  • Nils Roemen – Durf te vragen
  • Karin Bosveld – Eenvoudiger leven, ballast loslaten en kiezen wat bij je hoort
  • Herman Kopinga – Slimmer werken: 30 open deuren

Dit is een voorlopig programma, we zijn nog in gesprek met een aantal sprekers, waaronder de mensen van Evernote. We proberen ze naar Nederland te krijgen voor een speciale presentatie over ons favoriete externe geheugen!

Lifehacking Academy bestaat uit drie verschillende elementen: Workshops, Palace of Wisdom en Unconference Sessies.

Na een algemene opening heb je de mogelijkheid om meerdere workshops te volgen. Er zijn altijd meer workshops dan jij kunt kiezen! De workshops zijn verdeeld over drie hoofdthema’s: Persoonlijke Ontwikkeling, Slimmer Werken en Techniek & Technische tips.

In Palace of Wisdom kun je de hele dag de opgedane kennis en informatie toepassen en eventueel verder uitdiepen met één van de aanwezige experts. Het is een centrale plek, dwars door alle programma’s heen, waar mensen, ideeën en informatie met elkaar in verbinding komen. De hele dag zijn hier mensen aanwezig die hun kennis, bestaande netwerk en de die dag opgedane contacten ter beschikking stellen aan de deelnemers.

Tijdens de Unconference Sessies wordt er gebruik gemaakt van de kennis in de zaal, blijft het podium leeg en zijn sprekers èn deelnemers participant. Bij een Unconference Sessie is er voluit dynamiek en kennisuitwisseling. Door de deelnemer niet alleen te laten luisteren, maar ook actief te laten meedoen in de discussie, vragen te laten stellen en bijdragen te leveren aan de discussie ontstaat er veel dynamiek en is de kennis die gedeeld wordt vele malen groter. De som van de kennis in de zaal is altijd meer dan de kennis op het podium. Alleen het onderwerp staat vast. Een ervaren discussie leider zorgt ervoor dat de kennis door de zaal blijft bewegen. Iedereen is een bron, er kan je elk moment een vraag gesteld worden, dus niemand wordt in de gelegenheid gesteld om in slaap te vallen of weg te dromen, let op! Je zou de volgende spreker kunnen zijn. Dat is gebruikmaken van alle aanwezige kennis! Door kennis te delen creëer je inzichten.

Lees meer over eerdere edities van Lifehacking Academy

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]