Lifehacking Academy was weer een succes!

Gisteren vond in Maarssen een succesvolle vijfde editie van Lifehacking Academy plaats. Zo’n 120 enthousiaste Lifehackers hadden zich verzameld in Seats2meet om de hele dag lezingen en workshops bij te wonen. Vanaf de start door Martijn Aslander tot de laatste sessie “What the hack do we know” waarbij iedereen zijn favoriete lifehack kon delen was de sfeer uitstekend en was iedereen enthousiast om mee te denken, te luisteren en mee te praten over slimmer werken en slimmer leven. Na de klik vind je een impressie van de dag

Allereerst (bijna) alle twitterberichten die gedurende de dag werden gedeeld!

[HTML1]

Natuurlijk zijn er ook weer foto’s gemaakt.

[HTML2]

Bas van de Haterd van Recruitment Matters heeft met zijn Flip Mino een aantal video’s gemaakt van Lifehacking auteurs en lezers over hun favoriete lifehacks

[HTML3][HTML4]

[HTML5][HTML6]

[HTML7]

[HTML8]

[HTML9]

De volgende Lifehacking Academy is in het voorjaar 2009 in Amsterdam. Hou de site in de gaten voor meer informatie!

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

3 Comments

 • Timo Boezeman
  Posted 20/11/2008 3:09 pm 0Likes

  Ik vond het een hele gave dag! Waar je misschien tijdens de workshops misschien dingen hoorde die je al kende, was het voor mij de interactie met het publiek wat het zo interessant maakte. Vooral de discussies tijdens het gadget hour van Frank en Martijn was heel erg interessant.
  En wat je bij een gemiddeld seminar niet hebt, was hier in overvloed: mensen spreken elkaar continu aan, springen bij met kennis die een ander niet heeft/zoekt. Ik heb heel veel leuke gesprekken gevoerd, en dat is misschien nog wel het meest waardevolle voor mij geweest.
  Verder was het eten en drinken echt geweldig (verse sapjes!), de locatie goed, de planning werd goed gevolgd en was het enthousiasme van alle mensen de hele dag voelbaar. Kortom: zeker voor herhaling vatbaar!

 • Kees Romkes
  Posted 20/11/2008 10:45 am 0Likes

  Gaaf hoor ! Mijn weblog over het evenement is te vinden op http://tinyurl.com/lhanov !

 • Digitist
  Posted 20/11/2008 10:32 am 0Likes

  Erg leuk videoverslag.

Leave a comment

[wpterms id="3193"]