Lifehacking Boekenclub – Meer inzicht en overzicht met Mindmapping

Deze week starten we met de tweede titel van de Lifehacking Boekenclub. Na Durf van Seth Godin gaan we nu een hele andere kant op. Voor vijf lezers hebben we het boek “Meer inzicht en overzicht met mindmappen” van Hans Buskes klaar staan. In samenwerking met de site Boeklezers.nl zijn we de Lifehacking Boekenclub gestart. Als lid van de boekenclub maak je kans op gratis boeken die je na het lezen met elkaar kunt recenseren en bediscussiëren op de Lifehacking Boekenclub. Uitgeverij Eburon (@eburon_delft) stelt speciaal voor ons 5 exemplaren ter beschikking van Meer inzicht en overzicht met mindmappen.

Hoe werkt het?

Op Boeklezers.nl maak je een gratis account aan via Facebook of Hyves. Daarna kun je je abonneren op onze Lifehacking-club. Als je dat hebt gedaan maak je kans op één van de vijf exemplaren van het boek. Wij zullen woensdagmiddag 1 juni 16.00 uur uit de aanmeldingen vijf nieuwe leden selecteren en deze apart benaderen voor de adresgegevens. Je krijgt dan automatisch bericht en het boek thuisgestuurd.

Boeklezers.nl werkt volgens het principe van de boekenclubs. Je leest gezamenlijk een boek, per hoofdstuk of aantal pagina’s. Ieder lid recenseert het boek, geeft zijn mening, hoogte- en dieptepunten en natuurlijk kunnen jullie met elkaar in discussie over de inhoud van het boek. De meest interessante recensies zullen we hier plaatsen.

Over Meer inzicht…

Het zakelijke mindmapboek Meer inzicht en overzicht met mindmappen, sneller en succesvoller zaken doen staat al meer dan 100 dagen in de top 100 van Managementboek.nl. Lezers die het boek kochten waarderen het met gemiddeld 8,5. Wat hen vooral bekoort is dat het boek vol staat met echte praktijkvoorbeelden.  Het mindmapboek stond al voor verschijning in de top 10 van Managementboek. Daar bleef het ruim twee weken staan met als hoogste positie #5. Auteur Hans Buskes legt uit wat mindmapping is en hoe u deze techniek gebruikt voor het maken van diverse plannen (beleid, marketing, communicatie), het bewaken van tijd en doelen, bij brainstormsessies, onderhandelingen, crisissituaties. Ook geeft hij tips voor de aanschaf van softwaretools om zelf mindmaps op de computer te maken.
Het boek is bestemd voor professionals: van advocaten tot zoölogen, van ambtenaren tot zelfstandige ondernemers. Maar ook voor iedereen die zoekt naar nieuwe methoden om complexe informatie tot de kern terug te brengen en tegelijkertijd krachtig visueel weer te geven. Met als doel er meer uit te halen.

Meedoen?

Heb je interesse in dit onderwerp en kun je binnen dertig dagen een recensie schrijven? Schrijf je dan nu in voor de Lifehacking Boekenclub en maak kans op één van de vijf exemplaren van dit boek.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]