Lifehacking Meetup op 7 februari 2014

Volg je de berichten hier op Lifehacking.nl al een tijdje en vind je het leuk wat we allemaal schrijven en doen? En zou je een aantal auteurs een keer ‘in het echt’ willen ontmoeten? Heb je een vraag waar je maar niet uitkomt of juist een geniale tip die je graag met anderen wilt delen?

Kom dan naar de 8e Lifehacking meetup!

Een dag lang komen auteurs van Lifehacking.nl en lezers samen bij Seats2Meet in Amersfoort. Er is geen vast programma, je kunt gewoon bij ons aan tafel aanschuiven en je vraag stellen of je tip delen. Je hoeft dus ook niet de hele dag aanwezig te zijn, je kunt gewoon langskomen wanneer het jou uitkomt. Op die manier leer je leuke mensen kennen én verlaat je eind van de dag het pand met heel wat extra praktische lifehacking-tips! Iedereen is van harte welkom: van de ultieme beginner tot de doorgewinterde lifehacker.

 • Wat: Lifehacking Meetup #8
 • Wanneer: Vrijdag 7 februari 2014
 • Hoelaat: 10.00 – 17.00 uur, met na afloop vaak elders gezellig borrelen of een hapje eten (op eigen kosten)
 • Waar: Seats2Meet Station Amersfoort
 • Kosten: Gratis
 • Meenemen: laptop of andere gadgets, er is gratis wifi
 • Aanmelden: reserveer een Workspace via Seats2Meet Station Amersfoort (indien gewenst incl. gratis lunch) en laat ons via Facebook even weten of je komt!

Hopelijk tot ziens op 7 februari in Amersfoort!

 

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]

4 Comments

 • Edwin
  Posted 03/01/2014 1:39 pm 0Likes

  Hallo Welmoed,

  Bedankt voor de uitleg en het komt helemaal goed.

  Met vriendelijke groet,
  Edwin Bonthuis

 • Edwin
  Posted 03/01/2014 1:10 pm 0Likes

  Hallo Welmoed,

  Wat bedoel je met reserveer een Workspace? Ik wil dit graag weten, omdat we met een groepje willen komen en het is een beetje onduidelijk voor ons. We zijn er nog nooit geweest. Vandaar.

  Met vriendelijke groet,
  Edwin Bonthuis

  • Welmoed Verhagen
   Posted 03/01/2014 1:25 pm 0Likes

   Hallo Edwin,

   leuk dat je wilt komen en ook nog eens andere mensen meeneemt, gezellig!
   We zitten die dag bij Seats2Meet en daar hebben ze ‘werkplekken’ in hun algemene ruimte. Daar staan tafels, er is stroom en gratis internet, koffie en thee. Om zeker te weten dat er een plekje voor je beschikbaar is, kan je zo’n werkplek reserveren. Ze hebben ook vergaderruimtes en betaalde werkplekken die je voor langere tijd kan huren, maar daar gaat het hier niet om. Als je naar http://www.seats2meet.com gaat en dan zoekt naar een Workspace op 7 februari in Amersfoort, dan krijg je verschillende S2M-locaties in Amersfoort te zien. Kies “Station Amersfoort” uit en reserveer (per persoon!) een workspace. Je kunt dan ook aangeven of je mee wilt lunchen. Aan het reserveren van zo’n plek zijn geen kosten verbonden. Seats2Meet werkt via “Sociaal Kapitaal” waarmee bedoeld wordt dat je elkaar helpt als je daar aan het werk bent (als dat zo uitkomt) en dat je open staat voor ontmoetingen met anderen. Je zit dus niet zoals in een bibliotheek soms allemaal heel stil op je eigen eilandje te werken, maar hebt zo nu en dan contact met anderen. Een gezellige, open sfeer dus. Je “betaalt” dus door zulke ontmoetingen. Daar is geen puntensysteem bij ofzo, no worries 🙂 Het gaat er gewoon om dat je open staat voor anderen en het gesprek met anderen, precies ook zoals we tijdens een Lifehacking meetup doen.
   Ik hoop dat je er zo uitkomt, en anders hoor ik het graag!

   Tot de 7e februari!

   Welmoed

Comments are closed.