Lifehacking met Evernote ebook in de maak

In de vijf jaar van Lifehacking is er één applicatie waar we unaniem van houden. Een app die de auteurs vrijwel dagelijks gebruiken en waar we op de achtergrond gebruik van maken om artikelideeën te delen: Evernote. Niet voor niets is Evernote het meest gezochte zoekwoord op onze site. Daarom presenteren we vandaag een eerste titel in een nieuwe serie ebooks: Lifehacking met Evernote.

Drie Lifehacking-auteurs, Patrick Mackaaij, Frank Meeuwsen en Oskar van Rijswijk, zullen in de komende weken, maanden dit boek gaan samenstellen. Maar dat doen we natuurlijk niet alleen. Met de groeiende Evernote community in Nederland willen we specifieke tips en handigheidjes op een rij zetten. Op de website Lifehacking met Evernote kun je alle  informatie vinden over de inhoud van het boek en de manier waarop we het ebook samenstellen.

Updates in een ebook

De eerste versie van het ebook zal voor zowel beginners als gevorderde gebruikers van Evernote interessante informatie, inzichten en tips bevatten. Maar het blijft niet bij één versie. Gedurende de komende maanden zullen we updates van het ebook schrijven en publiceren. Kopers van eerdere versies van het ebook krijgen gratis de updates. Meer informatie vind je op de site. Met dit model verwachten we zowel de vroege beslissers als de latere instappers een goed product te leveren. De fans van het eerste uur kunnen meedenken en -beslissen wat we gaan doen, de latere instappers krijgen daar het eindresultaat van.

Early Elephants

Gelijktijdig starten we een ambassadeursnetwerk genaamd The Early Elephants. Als je je inschrijft voor updates rondom het boek Lifehacking met Evernote ben je automatisch lid van The Early Elephants. Met je inschrijving krijg je een unieke URL. Die kun je verspreiden en credits verdienen in het netwerk. Die credits staan weer voor toegang tot speciale events, extra content en specials die we in petto hebben. Disclaimer: We werken nog aan het creditsysteem, maar we houden al wel de kliks op je unieke URL bij!

Meer informatie

Je kunt alle informatie over Lifehacking met Evernote op de speciale website vinden. Laat je vragen en ideeën gerust achter in de comments, via Twitter of onze Facebook pagina. Wij gaan ondertussen schrijven aan het boek!

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

10 Comments

 • kees
  Posted 29/05/2012 9:41 am 0Likes

  edit: “de” dubbeltje?

 • Kees
  Posted 27/05/2012 11:45 pm 0Likes

  “Evernote meest gezochte zoekwoord”, maar Devonthink Pro komt dan ook niet voor, jammer.

  • Frank Meeuwsen
   Posted 28/05/2012 6:38 am 0Likes

   Klopt, DevonThink is een fraaie tegenhanger van Evernote. Heb jij ervaring met het pakket? Wellicht kun je een keer een overview artikel schrijven voor Lifehacking?

 • Sypie
  Posted 06/05/2012 12:11 pm 0Likes

  Ik gebruik het sinds kort met de dienst WappWolf. Heerlijk om vanuit je Dropbox documenten allerlei kanten op te kunnen sturen of laten omzetten naar iets.

 • Udo
  Posted 27/04/2012 8:32 pm 0Likes

  Top! ben net als velen hier ook een vervent evernote gebruiken.Ik gebruik Evernote praktisch dagelijks voor meer dan 4 jaar en ben er nog steeds gek op! ik ben heel benieuwd naar dit boek.

 • Bart
  Posted 26/04/2012 4:36 pm 0Likes

  Leuk initiatief! Ik ben erg benieuwd naar wat best practices. Die hoop ik zo ook bij de #evernotemeetup te ontdekken.

Leave a comment

[wpterms id="3193"]