Lifehacking Mini Academy + 5 jarig bestaan

We hebben onze vijfde verjaardag wat stilletjes voorbij laten gaan, maar dat wil niet zeggen dat we het niet vieren! Achter de schermen zijn we bezig met een leuk evenement om ons vijfjarig online bestaan te vieren. Werden we in 2007 nog meewarig en angstig aangekeken onder de naam Lifehacking (“gaan jullie in levens inbreken?”) de term is nu gemeengoed geworden en zijn er veel initiatieven rondom ons gedachtengoed ontstaan. Maar er is natuurlijk maar één echte Lifehacking en dat zijn wij! 😉 Op 13 december willen we dat graag met jullie vieren!

We mogen maandelijks tussen de 70.000 en 80.000 mensen hier ontvangen. Graag nodigen we jullie allemaal uit voor ons feestje. Maar dat worden wel heel lange wachtrijen bij de bar en de garderobe. Dat moeten we dus slimmer aanpakken.Op 13 december vanaf 10.00 uur (of een uurtje later…dat bekijken we nog even!) verwelkomen we jullie graag in het Hypershifterslab te Den Haag. Een aantal van onze auteurs zullen tijdens deze middag een korte lezing houden. Maximaal 10 minuten. Over willekeurige onderwerpen. Van slimmer werken tot Evernote hacks tot wat er maar langs kan komen. In samenwerking met de TEDx huisleverancier World of Minds gaan we deze lezingen livemindmappen en direct online uitzenden.  Een Lifehacking Mini Academy dus! Zo kan iedereen met een internet verbinding vanuit zijn luie (bureau) stoel meekijken, kennis opdoen en zelfs een eigen #myLHidea tweeten… Een Lifehacking Mini Academy Online dus! Een LMAO! 🙂 Uiteraard is een vijfjarig feestje niet compleet zonder pizza en bier, dat hebben we dus in de middag!

Wil je aanwezig zijn bij deze Lifehacking Mini Academy? Dat kan! We hebben nog zo’n 30 plaatsen beschikbaar dus je moet snel zijn. Je bent van harte welkom als gast, maar het staat je vrij om een kort verhaal te vertellen op ons podium. Over je eigen lifehacks, slimme shortcuts en handige trucks. Non-commercieel graag. Laat het ons weten via onderstaand formulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

[gravityform id=”8″ name=”Lifehacking Mini Academy” ajax=”true”]

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

3 Comments

 • Richard Wolfe
  Posted 10/12/2012 11:31 am 0Likes

  He Frank,

  Ik heb gevraagd om donderdag een korte (as in hele korte) presso te houden, dit in verband met mijn nieuwe app Braintoss (nog in beta).

  Ik heb hem ontwikkeld omdat ie maar niet op de markt kwam op de manier zoals ik vind dat het zou moeten (nadruk op eenvoud en universeel passend op inbox zero achting habits). Ik zou het liefst gewoon een korte demo ervan doen (hang mijn iphone 4s aan een beamer en kan het showen) omdat de lifehacking community DE early adaptors zijn van dit soort concepten. Zij die het leuk vinden kunnen dan ook meedoen als beta tester.

  Kan dat? In ieder geval tot donderdag 🙂

  Vriendelijke groet, Richard

Leave a comment

[wpterms id="3193"]