Lifehacking zet een volgende stap

Lifehacking is komende zomer al weer 8 jaar. In 2007 begonnen we met een kleine club vol enthousiasme aan de site en vooral aan een groeiende verzameling artikelen om jullie en onszelf te helpen slimmer te leven en slimmer te werken.
Na al die jaren bouwen aan dit mooie platform is het tijd een partner te zoeken die helpt om Lifehacking een volgende stap te laten zetten.

Ik ben zeer verheugd mee te delen dat vanaf 1 april Reshift Digital de Lifehacking.nl kar verder gaat trekken. En nee, dat is echt geen grap. Ik heb een aantal gesprekken gehad met hen en ik ben blij de toorts aan hen over te dragen, omdat ik hiermee weet een betere fundering te hebben gecreëerd voor ons platform. Reshift Digital is succesvol met merken als Computer Idee, PCM, Discovery, Linux, Java, Power Unlimited, Vives. Maar ook met events als de NOT en de IPON beurs, de MediaAwards, de Jfall conference en de IoT developersday. Ik ervan overtuigd dat Reshift Digital als mediabedrijf van waarde is voor de groei van Lifehacking.nl.

Ik ben blij sinds 2007 te hebben gebouwd aan Lifehacking en zo’n bijzondere groep mensen te leren kennen. Zowel auteurs als lezers. Vol kennis, betrokken, bereid om inzichten te delen. Lifehacking heeft persoonlijk me veel gebracht en daar ben ik heel blij mee. Ik blijf nog tot de zomer aan om de overstap in (hoofd)redactie zo soepel mogelijk te laten lopen. Daarna zal ik Lifehacking natuurlijk vanaf de zijlijn blijven volgen! Dank jullie wel, beste lezers!

Over Reshift Digital
Reshift Digital is het grootste in informatietechnologie-gespecialiseerde mediahuis van Nederland, met marktleiders als Computer Idee, Vives, JFALL, Java Magazine, InsideGamer.nl, Gamer.nl, Media Totaal, Discovery Magazine, Linux Magazine, Power Unlimited en PCM, en het belangrijkste innovatie-event voor het onderwijs, IPON. Ze ontwikkelen mediaproducten op alle platformen: papier, tablet, internet en video, creëren eigen producten zoals de Bendoo Box, organiseren events, en kunnen helpen met het creëren van bekendheid, beleving en resultaat.

 

Frank Meeuwsen
Hoofdredacteur Lifehacking.nl

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]

14 Comments

 • Sanne Roemen
  Posted 01/04/2015 9:29 am 0Likes

  Wow. Mooie stap, een logische in het groeipad dat 8 jaar geleden werd ingezaaid. Ben benieuwd. Gefeliciteerd!

 • Kris
  Posted 29/03/2015 8:12 pm 0Likes

  Congratz en bedankt Frank voor het delen van al je lifehacking kennis door de jaren heen!! Succes met je volgende avonturen

 • Freek van Leeuwen
  Posted 29/03/2015 1:34 pm 0Likes

  Hoi Frank,

  Ik volg Lifthacking.nl nu een jaar of twee. Veel interessante artikelen gelezen. Dank voor het opzetten van dit platform en succes met de overdracht en alle andere mooie dingen die je gaat doen.

 • Miriam Wesselink
  Posted 24/03/2015 8:37 am 0Likes

  Gefeliciteerd Frank! Toch jammer voor ons, ondanks dat Reshift een goede nieuwe redactie zal zijn.

  Is jouw stap mede vanwege het werk aan je andere sites?

 • Patrick
  Posted 24/03/2015 6:56 am 0Likes

  Dank voor alle tips! En succes verder.

 • Yda
  Posted 23/03/2015 8:54 pm 0Likes

  Beste Frank, gefeliciteerd met deze mijlpaal. Veel dank voor het stevige fundament dat jij en het team voor Lifehacking.nl hebt weten neer te zetten. Ik volg het met veel plezier en heb vele hacks omarmd.Veel succes met je volgende initiatieven.

 • Roland Wijmenga
  Posted 23/03/2015 8:31 pm 0Likes

  Gefeliciteerd. Een mooie stap.
  Succes verder!

 • Xlauw
  Posted 23/03/2015 3:59 pm 0Likes

  Frank, succes en vooral ook BEDANKT voor alle vorige Lifehack-tipz&trickz!

 • Rene Hendriks
  Posted 23/03/2015 2:25 pm 0Likes

  Hey Frank, enorm bedankt voor al jouw inspanningen rondom Lifehacking. Very good job!!! Van harte gefeliciteerd met deze stap! Keep in touch!

 • Rene Hendriks
  Posted 23/03/2015 2:25 pm 0Likes

  Hey Frank, enorm bedankt voor al jouw inspanningen rondom Lifehacking. Very good job!!! Van harte gefeliciteerd met deze stap! Keep in touch!

 • Guido Jansen
  Posted 23/03/2015 12:01 pm 0Likes

  Gefeliciteerd Frank, en succes met je nieuwe projecten (die ongetwijfeld komen gaan)!

 • Peter Joosten
  Posted 23/03/2015 12:00 pm 0Likes

  Gefeliciteerd! Ik ben benieuwd

 • Bart Timmers
  Posted 23/03/2015 9:28 am 0Likes

  Gefeliciteerd met deze stap (althans, ik kan me wel de dubbele gevoelens voorstellen, maar je reactie toont blijheid). En dank voor 8 jaar bijzonder lezenswaardige tips en nieuws. Mijn leven is er door verrijkt en ik hoop dat dat door mag blijven gaan!

 • Karin de Zwaan
  Posted 23/03/2015 8:52 am 0Likes

  Wow, wat een nieuws! Gefeliciteerd 🙂

  Moet ook wel heel raar zijn om het over te dragen

Comments are closed.