Lifehacking.nl aanwezig bij lancering iPhone3G

iphone.jpgIn de nacht van 10 op 11 juli kun je als één van de eerste een iPhone3G bemachtigen in de TMobileshop aan de Lijnbaan in Rotterdam. T-Mobile heeft ook bekend gemaakt waar de iPhone 3G te koop zal zijn. De Apple iPhone zal te koop zijn via de 80 T-Mobile Shops, Apple Premium Resellers, de winkels van Belcompany, Mediamarkt, Saturn, The Phone House en via de online shop. Tijdens de midnight-sale in Rotterdam zijn slechts 500 iPhones beschikbaar! Omstreeks 23.45 uur op donderdag 10 juli zal de eerste iPhone3G geheel in stijl arriveren. Om 00.00 uur is het eerste exemplaar live te aanschouwen en start de verkoop, die voor deze speciale nachtopening tot 02.00 uur duurt.

Lifehacking.nl zal er bij aanwezig zijn en hopelijk live verslag kunnen doen van de lancering!

Update: Door omstandigheden kunnen we er helaas toch niet bij zijn. Jammerrrr….maar online is één en ander zeker wel te volgen

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

8 Comments

 • kriskewiet
  Posted 18/07/2008 10:41 pm 0Likes

  in belgie koop je de iphone simlockvrij enkel probleem weinig voorraad maar je kan ermee op alle netwerken

 • XR
  Posted 09/07/2008 11:51 am 0Likes

  @Bert: Ik ben geen iPhone bezitter (gebruik wel een MacBook en een MacPro), maar overweeg wel om er een aan te schaffen als mijn huidige contract afloopt. Ik ben er van overtuigd dat een goed gebruikte iPhone je productivity verhoogd. Mijn punt was ook niet dat deze site niet over de iPhone zou moeten publiceren, maar dat wat ze er over publiceren gericht zou moeten zijn op het ‘hoe-efficient-gebruik-te-maken-van’.
  Een live-verslag van de meest tijdsinefficiente koopmethode (deze post) past zeker niet in dat kader. Klakkeloos een Apple reclame-filmpje posten (hoe mooi ook) lijkt me er ook niet in passen; daarbij wordt ook hier niet aangegeven hoe dat filmpje of de iPhone ons zou helpen. Het feit dat Hyves met een iPhone-versie komt is geen life-hack, tenzij dat nieuwe functionaliteit van die site met zich meebrengt (ik heb even gezocht op ‘hyves’: lifehacking.nl heeft nog nooit iets over Hyves gepost voor dat bericht).
  Mijn indeling: iPhone als apparaat een life-hack? Waarschijnlijk. Een video als instructie voor de iPhone een life-hack? Onwaarschijnlijk. Hyves een life hack? Mogelijk. Probleem is dat de betreffende posts helemaal niet over de bruikbaarheid of efficiency reppen; het zijn meer een engadget.com-achtige artikelen.

 • Bert
  Posted 09/07/2008 11:19 am 0Likes

  @XR: dat ben ik niet helemaal met je eens. Ik ben zelf gelukkig bezitter van een 1st gen iPhone en het is absoluut het meest goed werkende stukje hardware en software wat ik in handen heb gehad. (ik ben absoluut geen apple fanboy). Maar waar lifehacking mee doelt is de iPhone zo te gebruiken dat het wel zeker een aantal nuttige dingen toevoegt voor bepaalde doelgroepen. Ik ben zelf ervan overtuigt dat de iPhone je productivity verhoogt.

 • XR
  Posted 09/07/2008 10:07 am 0Likes

  @Frank: dat mag dan wel waar zijn, maar dan nog heeft het niets met LifeHacken te maken. Als ik mijn leven zo indeel dat ik iedere week 2 dagen in een andere stad op een terras kan gaan zitten kan ik dat terraszitten toch nauwelijks een efficiency verhogende hack noemen.
  Hier is het wel heel erg duidelijk, maar deze site is zijn focus een beetje kwijtgeraakt. In de 7 recente postings nu: ’38 minuten iPhone guided tour’, ‘NOS Tour Livestream’, ‘Lifehacking.nl aanwezig bij lancering iPhone3G’, en ‘Hyves komt met iPhone-versie’. De life-hacking waarde van die 4 posts is redelijk dubieus; drie ervan zouden beter op een dedicated Apple/iPhone-site passen.

 • Frank Meeuwsen
  Posted 08/07/2008 8:08 pm 0Likes

  @Sypie of je draait het om, je hebt je tijd zo goed ingedeeld dat je de lol kunt nemen van het in de rij staan voor een telefoon, hoe onzinnig ook 🙂 En de dag erna lekker tweaken met je nieuwe gadget!

 • Sypie
  Posted 08/07/2008 7:50 pm 0Likes

  Ik dacht dat LifeHacken het idee gaf dat je meer kon doen met minder tijd. In de rij staan voor een telefoon is tijdverprutsen, tijd die je niet meer in kunt halen. Daarnaast: als je de bewuste nacht gewoon je nachtrust neemt kun je de volgende dag ook weer fris en fruitig vol energie je dingen doen. En eventueel naar de winkel gaan waar geen rij staat. Dát is pas een LifeHack.

 • stan
  Posted 08/07/2008 5:44 pm 0Likes

  Het kon wel eens net als de eerste iphone gaan dat de eerste misschien even moeten wachten.
  En de dag er op loop je binnen zonder te wachten.
  Ik gok dat het wel zal meevallen.

 • Willem-Jan
  Posted 08/07/2008 3:38 pm 0Likes

  Ik zit nog heel erg te twijfelen of ik zal gaan. Ik ken mijn geluk, ik ben net de 501e bezoeker… En een nacht wachten tot half 10 kan ik wel 😛 Hoewel ik me afvraag hoeveel ik dan zal slapen 🙂

Leave a comment

[wpterms id="3193"]