LinkedIn heeft eindelijk een Android app

Het heeft even geduurd maar eindelijk zijn ze bij LinkedIn overstag gegaan voor het Android platform en is beschikbaar in de Android Market. Moesten we het voorheen doen met 3rd party apps die eigenlijk nooit echt goed genoeg waren, met deze eigen app is de eerste stap gezet om het zakelijke netwerk op meer platformen beschikbaar te maken.

De app ziet er clean en verzorgd uit, iets wat op Android helaas nog een uitzondering is. Een koppeling tussen je LinkedIn connecties en je eigen contactenlijst (vanuit Google) is er nog niet, al kun je wel direct vanuit de LinkedIn contactlijst mailen en bellen. Uiteraard is de Inbox in de app geïntegreerd met berichten en uitnodigingen om te verbinden. Het Reconnect-scherm laat de  bekende “People you may know” functie zien,  waarmee je contact kunt leggen met (oude) bekenden.

De LinkedIn Android app is een welkome aanvulling op het platform, ik ben benieuwd hoe het team verder gaat met hun verbeteringen en vernieuwingen zoals ze op de blog noemen.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

1 Comment

  • Mijndert Stuij
    Posted 16/04/2011 9:00 am 0Likes

    Ik had mijn Android telefoon pas gewiped en kreeg daarna meteen de LinkedIn app voorgeschoteld. En ik maar denken dat die app er ‘altijd’ al was. Niet dus. 😉

Leave a comment

[wpterms id="3193"]