Puistjes ga je low-budget te lijf met mondwater

Je wordt ’s ochtends onbezorgd wakker en loopt naar de badkamer, eenmaal bij de spiegel aangekomen werp je een blik op je enigszins dubieuze out-of-bed-kapsel. Meteen word je geconfronteerd met een flinke puist die zich afgelopen nacht heeft gemanifesteerd op je kin. Paniek!

Uitdrogen met tandpasta?

Omdat je niet langer dan noodzakelijk met een puist wil rondlopen, is het belangrijk om hem zo snel mogelijk uit te drogen. Een populaire remedie tegen acne is het smeren van tandpasta op de desbetreffende puist; De hele dag met tandpasta op je gezicht rondlopen klinkt voor de meeste mensen echter niet als muziek in de oren.

Lifehacking.nl heeft een nieuwe tip; smeer de puist in met wat mondwater! Mondwater bevat vaak dezelfde verfrissende elementen als tandpasta en kan bij het aanbrengen op de huid een uitdrogend effect hebben. Pas wel op; agressiever mondwater als Listerine kan de huid dusdanig uitdrogen dat de huid beschadigd raakt. Smeer dus niet teveel sterk mondwater op de puist en doe het niet dagenlang.

Tell Us What You Think
1Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

  • Papageno
    Posted 21/11/2015 12:14 pm 0Likes

    Aardappel-sap (binnenkant schil of doormidden) helpt ook. Niet teveel anders heb je opgedroogde zetmeel vlokken op je kin.

Leave a comment

[wpterms id="3193"]