Luisterpaal van VPRO 3VOOR12 nu op alle telefoons

luisterpaal_phone_previewMuziekliefhebbers met een iets bredere smaak dan wat er op 538 en Q-Music is te vinden, weten hun waarschijnlijk al een tijdje te vinden naar de Luisterpaal van VPRO’s 3voor12. Sinds augustus is het ook al mogelijk om via de iPhone naar de nieuwste muziek te luisteren. Maar vanaf vandaag is de Luisterpaal ook beschikbaar gemaakt voor Android, Blackberry, Symbian (onder meer Nokia), Java en Windows telefoons.

Met deze mobiele Luisterpaal kun je gratis de nieuwste alternatieve albums beluisteren, nog voordat ze in platenzaak liggen. Wekelijks worden er nieuwe platen toegevoegd. Je kunt de Luisterpaak downloaden in de verschillende app-stores, via de http://m.luisterpaal.vpro.nl of lekker belspellerig door ‘Luisterpaal’ naar 9090 te SMS’en. Je ontvangt dan de downloadlink geschikt voor jouw telefoon.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]

5 Comments

 • Gundosxhi
  Posted 28/06/2010 9:21 pm 0Likes

  Aloha!nufu! http://qsiliy.com rpgoc jlool http://jfcqmq.com lmhbr lxyev http://pkozrp.com uliel lptww http://tcpbtg.com jpqvr cxlpf http://ysppwr.com ljpsl zepuk

 • Judith
  Posted 06/02/2010 1:27 am 0Likes

  Is ook als widget voor het dashboard van de mac beschikbaar!

 • cinema
  Posted 02/11/2009 10:55 pm 0Likes

  vraag om dit te installeren moet je dan eerst inloggen bij itunes en betalen>?

 • Jan Wybe
  Posted 20/10/2009 4:33 pm 0Likes

  Geweldige tip, Frank; hartelijk dank! Ik heb het inmiddels op mijn mobieltje geïnstalleerd; wat een genot om in Bogotá naar muziek van / via de VPRO te kunnen luisteren. Overigens heb ik een tijdje geleden NOS Mobiel op mijn mobiele telefoon geïnstalleerd, maar de waarschuwing dat dat signaal alleen binnen NL te ontvangen is, is helaas bewaarheid. Weet iemand een programma of site om het NOS Journaal ook in het buitenland te kunnen bekijken?

  Groet – Jan Wybe.

 • Trendmatcher
  Posted 19/10/2009 11:10 pm 0Likes

  Helaas, het werkt niet op mijn Palm Treo 500V mobieltje met windows mobile…

Comments are closed.