De voordelen van je bed opmaken

Maak ’s ochtends je bed op! Het ’s ochtends opmaken van je bed brengt meer voordelen met zich mee dan je misschien zou denken.

https://lifehacking.nl/thuis-tips/dit-bedoelt-je-hond/

Blijf wakker

Door je bed op te maken ben je minder snel geneigd om later weer terug je bed in te duiken. Vooral op vrije dagen kan het voor sommige mensen verleidelijk zijn om na enkele wakkere uren weer even snel het nest op te zoeken en dankzij een opgemaakt dekbed is die verleiding veel kleiner!

Begin productief en positief

Volgens een blog van deze schrijfster heeft het opmaken van haar bed drastische gevolgen gehad voor haar gemoedstoestand. Doordat ze de dag begon met dit ritueel werd ze productiever en stond ze al snel positiever in het leven. Het opmaken van je dekbed dwingt je om eruit te komen en doordat je gelijk aan de slag gaat blijft je lichaam in een energieke modus.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]

0 Comment

 • Kevin
  Posted 23/03/2016 9:37 am 0Likes

  Ook de Navy SEALs maken hun bed op:

  https://youtu.be/KgzLzbd-zT4

 • Harro
  Posted 22/03/2016 8:56 am 0Likes

  Een rommelig bed is voor mij juist veel minder uitnodigend. Het kost mij dan namelijk veel meer moeite voordat ik mij weer lekker heb genesteld. Juist wanneer ik het na een paar uurtjes luchten het bed weer opmaak, heb ik het gevoel er ’s avonds weer heel snel in te kunnen kruipen.

  Maar goed, ieder zo zijn eigen ideeën en drijfveren. Als Coquette de idee heeft dat dit voor haar werkt, moet ze dat vooral zo blijven doen.

 • Marike Willems
  Posted 21/03/2016 2:25 pm 0Likes

  Het oogt misschien wel lekker netjes, maar je bed ’s morgens meteen opmaken is medisch gezien niet zo’n heel best idee. Huisstofmijten gedijen goed in deze warme en vochtige omgeving aangezien vocht niet kan verdampen
  zie ook http://www.libelle.nl/actueel/lekker-in-je-vel/bed-opmaken

 • Rianne
  Posted 21/03/2016 12:46 pm 0Likes

  Het is veel beter om je bed een paar uur te laten luchten; je verliest veel vocht snachts en je hebt een lekker fris bed om weer in te duiken.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: