Maak je bureau gadget- en kabelvrij

declutter.pngIk ben nog in de ongelukkige omstandigheid dat ik op dit moment bureauloos ben. Ik werk op dit moment aan de eettafel en op de bank, wat er voor zorgt dat ik altijd zuinig om moet gaan met mijn ruimte. Maar als ik weer een bureau heb ga ik zeker de tips volgen van Van Mardian op Decluttered. Hij legt stap voor stap uit hoe hij zijn gadgets onder zijn bureau heeft geplaatst en wat het hem heeft gekost. Lezers volgen al snel met hun eigen “Decluttered Desk” en natuurlijk is er ook een Flickr fotogroep waar je inspiratie kunt opdoen. Bekijk ook onze tien tips voor een opgeruimd bureau. Toch vraag ik me af of je met al die apparatuur onder je bureau niet enorm verkrampt gaat zitten. Voor je het weet stoot je met je knie de router per ongeluk uit!

Heb jij ook een mooi opgeruimd bureau of werkt juist chaos het meest productief voor je?

(Dank aan Kevin voor de tip via het contactformulier)

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

6 Comments

 • Jaap
  Posted 04/10/2010 10:38 pm 0Likes

  Je kan ook gewoon een kast kopen en deze gebruiken voor je comp, zie je ook niets meer 🙂

 • ric0
  Posted 07/05/2009 9:08 am 0Likes

  Ik doe al jaren ongeveer hetzelfde, maar dan met wat ik “spijkerband” noem. Kan zo helaas geen plaatje vinden. Dat is rol van buigbaar metaal met gaten. Die knip je op maat om hem vervolgens in vorm te buigen. Met korte schroeven maak je die vast.

  Een andere goede methode is met dubbelzijdig klittenband (velcro tape). Deze schroef je gewoon vast onder een buro. En voor de gangbare verdeeldozen kun je ook speciale beugeltjes kopen.

 • Arjen
  Posted 03/05/2009 8:41 pm 0Likes

  Ik stoor me niet echt aan de hardware op mijn bureau eigenlijk, maar misschien wel handig voor de toekomst, als het erger wordt!

 • TheJan
  Posted 29/04/2009 9:31 pm 0Likes

  Je kunt ook eens overwegen om een Imac te kopen en een Airport Express ;<)

 • dyn
  Posted 29/04/2009 3:26 pm 0Likes

  Het hoeft ook niet allemaal per definitie aan de onderkant van je bureau, de zijkant en de achterkant wil ook prima. Voordeel hiervan is dat je niet met je knie dingen als je router uit stoot 🙂 Voorbeelden van zulke configuraties vindt je overigens op de genoemde declutter.com site. Uiteraard kun je ook dingen als kabelgoten en een extra plaat eronder zetten (dubbele bodem; kun je niet je router uit stoten). Het gaat er uiteindelijk om dat je die kabelzooi niet meer op je bureau hebt liggen.

 • Dre
  Posted 29/04/2009 10:29 am 0Likes

  Daarom moet je ook alles wat je onder je bureau hangt in hoeken hangen waar je met je knieen niet komt!

  Bij mij hangt ook alles eronder!

Comments are closed.