Welkom op het vernieuwde Lifehacking.nl!

Jouw vertrouwde Lifehacking.nl is dit weekend overgaan naar een volledig nieuwe website. En laten we eerlijk zijn, dat was nodig ook! Met de nieuwe lifehack-omgeving bieden we je een nóg beter overzicht van alle slimme hacks en krijgen de homepage, subpagina’s en alle artikelen een lekkere opfrisbeurt.

Volg je ons al op Facebook? Dan zal je het nieuwe logo vast al voorbij hebben zien komen, dat volledig aansluit op het nieuwe uiterlijk van Lifehacking.nl. Sinds zondag oogt de site frisser, rustiger en is het makkelijker om alle lifehacks te vinden die jouw leven leuker, makkelijk en vooral slimmer maken.

Lifehacking.nl zal naast de lancering van de nieuwe website ook op het gebied van kwaliteit, community, social media-integratie en hoeveelheid nieuwe lifehacks een verbeterslag maken. Houd ons de komende weken dus goed in de gaten om er achter te komen wat dit voor jou als lifehacker precies gaat betekenen.

Bloggen op Lifehacking.nl

Ben jij net als ons altijd op zoek naar handige tips en trucs die het leven makkelijker maken? En lijkt het je leuk om hierover te bloggen op het nieuwe Lifehacking.nl? Laat het ons weten!

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

 • Miriam Wesselink
  Posted 12/12/2015 10:13 am 0Likes

  Leuk!

  • mmrijn
   Posted 13/12/2015 1:56 pm 0Likes

   Dank je wel!

Leave a comment

[wpterms id="3193"]