Maak nu een lijstje met cadeautips op je smartphone

De feestdagen zijn voorbij, en daarmee ook de stress als het gaat om het kopen van cadeautjes voor familie en vrienden met “doe maar wat leuks” als cadeautip. Gelukkig is er een makkelijke manier om de volgende keer beslagen ten ijs te komen!

https://lifehacking.nl/productiviteit-tips/zo-vind-je-de-beste-digitale-koopjes/

Notities

Maak een notitie op je smartphone en noem deze ‘cadeautips’. Je kunt alvast een paar namen invullen van personen die je elk jaar een cadeau geeft. Nu is het gewoon een kwestie van afwachten en opletten. In de loop van het jaar zijn er genoeg momenten dat een vriend of familielid in een willekeurig gesprek iets aanwijst wat ze heel leuk vinden. Of dat ze in een gesprek vertellen over iets wat ze heel leuk lijkt. Door deze momenten te noteren in je smartphone, heb je na verloop van tijd een handige lijst met cadeautips. Je kunt natuurlijk gewoon vragen wat iemand als cadeau wil hebben, maar wanneer je iemand wil verassen is een lijstje wel zo handig. Vooral als je die zelf hebt gemaakt.

 

LPT: Keep a note on your phone and add gift ideas to it when friends and family casually mention their interests. It makes gift buying during Christmas and birthdays a hell of a lot easier. from LifeProTips

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]