Maakt web 2.0 gelukkig?

Alexander Kjerulf heeft zich zelf Chief Hapiness Officer (CHO) genoemd. Op zichzelf al een bijzondere titel. Zijn blog positive sharing geeft tips en informatie over hoe je gelukkiger kunt worden op je werk.

Susanne Goldstein van The Social Age vroeg Alexander iets te zeggen over geluk op het werk en sociale software. In plaats van een artikel heeft Alexander een video gemaakt van een interview met Thomas Madsen-Mygdal een Deense expert op sociaal software gebied. Ook vragen ze zich af of sociale software het werk efficienter maakt.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/bxQmdg9CPLg" width="350" height="275" wmode="transparent" /]

Bron: Does social software make you happy? en Social Software & Happiness

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

2 Comments

 • Erno Hannink
  Posted 04/09/2007 3:11 pm 0Likes

  Ja, ik wordt daar ook gelukkig van, het vinden van nieuwe dingen, blogs, contacten…
  Leuk dat je ons gevonden hebt.

 • Klaas Jan
  Posted 04/09/2007 1:34 pm 0Likes

  Van de volgende 2.0-toepassing word ik heel erg happy: ik heb RSS-feeds gemaakt van mijn favoriete zoekacties in Google News, Google Blogsearch en/of Technorati. Áls er dan iemand ergens ter wereld nieuws post of blogt over mijn favoriete onderwerpen, dan krijg ik het automatisch in mijn reader en kan ik met die blogger van gedachten wisselen. Social networking op zijn best. Kies (woorden) uit je hobbies, interesses, merken, werkgebied, namen, vakantie, bezigheden: je fantasie is de enige beperking.

  Zo heb ik deze site trouwens ook gevonden. En jullie RSS-feed zit vanaf nu dan ook in mijn reader, want ik hou wel van lifehacking.

Leave a comment

[wpterms id="3193"]