Mac app review: CoBook

Er komen steeds meer apps op de markt, zeker ook om je contacten en sociale netwerken te onderhouden. Voor je ‘vaste’ computer (Mac of Windows) zijn ze echter op één hand te tellen. Vandaag heb ik er toch één voor je gevonden!

Het gaat om ‘CoBook’, een geweldige app om het toch wat oubollige adresboek op je Mac eens om te toveren tot een bijna ‘social CRM’. Een tool die er voor zorgt dat jij nog makkelijker en geïnformeerder in contact komt met jouw relaties.

Veel plezier!

Downloaden doe je hier: Klik

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

7 Comments

 • Wout van den Dool
  Posted 04/06/2012 7:51 am 0Likes

  Mooie tool… Heb er van het weekend heel wat tijd aan besteed!
  En voor je het weet al weer te veel tijd… What happened?
  – Icloud inderdaad maar definitief verwijderd… HAd al langer gevoel dat Gmail en Icloud niet echt praten, nu weet ik het zeker
  – Tijd gebruikt om adresboekgegevens aan Gmail toe te voegen
  – Toen weer met Cobook aan de slag gegaan…

  Wat blijkt de gegevens die je in Cobook plaatst worden niet zonder meer toegeveoegd aan Google Contacts, denk bijvoorbeeld aan de foto, twitter profiel of Bedrijfsnaam / Functie…

  Ben benieuwd welke settings jij gebruikt. In mijn geval importeer ik Google via
  Accounts > Op mijn mac lokaal > [] Sync met Google

  Op Ipad / Iphone via Exchange

 • p.evers
  Posted 28/05/2012 9:31 pm 0Likes

  Kees …ondersteund… :
  Kees is 3e persoon enkelvoud en dan schrijf je een ‘t’ aan het eind.

  Doe er je voordeel mee.
  met vriendelijke groet,

  P.E.R. Evers

 • Sietse
  Posted 08/05/2012 4:01 pm 0Likes

  De synchronisatie gaat niet altijd vlekkeloos: osx adresboek synct met Google contacts. Daar trekt mijn android telefoon de gegevens uit. Tot Cobook werkte dat top, maar sinds enige tijd worden veranderingen op de telefoon direct weer overschreven door oude gegevens… Jammer.

  • Sietse
   Posted 08/05/2012 4:02 pm 0Likes

   Ter verduidelijking: syncen osx adresboek met Google contacts is mijn eigen set up…

   • Kees Romkes
    Posted 08/05/2012 4:17 pm 0Likes

    Hmm dat is vervelend. Ik heb een identieke setup (ik vertrouw iCloud nog niet genoeg) en bij mij werkt het (op zich) prima. Alleen de foto’s verdwijnen soms, maar dat is geen ramp voor mij. Heb je al eens contact gezocht met hun support?

    • Sietse
     Posted 09/05/2012 11:36 am 0Likes

     Nee, nog niet, zal ik eens doen. Ben nu nog even bezig alle dubbelingen op te lossen. De basis vind ik er goed, maar nog wat kleine dingetjes…

     Overigens was mijn adresboek op mijn telefoon 10x in grootte gegroeid door al die foto’s. Ruimte wordt opeens een issue op oude htc…

Leave a comment

[wpterms id="3193"]