Makkelijk online zoeken met Autopager

Elke dag worden er miljoenen zoekopdrachten gedaan via Google, Ebay, Marktplaats en andere sites. Het nadeel van veel zoeksites is de beperkte weergave van het aantal zoekresultaten per keer. Soms worden de relevante zoekresultaten pas op pagina twee, drie of later getoond. Vooral bij het zoeken naar afbeeldingen via Google, zijn vaak meerdere pagina’s nodig voordat een mooie afbeelding gevonden is. Bij sommige websites kan je instellen hoeveel zoekresultaten er weergegeven moeten worden. Dit op elke site aanpassen is veel werk. Autopager vult de resultaten automatisch aan op het einde van de pagina, hij voegt hier de volgende pagina aan toe. Je krijgt dan een oneindig lange pagina, die steeds verder ververst. Hoe meer je scrollt, hoe meer resultaten je krijgt, zonder elke keer op ‘volgende’ te hoeven klikken.

Autopager

Deze extension werkt voor eerder genoemde zoekwebsites, maar ook voor andere websites zoals bijvoorbeeld Twitpic. Als je op een site komt waar de Autopager niet automatisch werkt, kan je hem zelf toevoegen. Hoe dit moet, wordt duidelijk uitgelegd in een video op de site van de makers.

Autopager is hier te installeren voor Chrome maar ook beschikbaar voor Fennec (Firefox voor mobiele telefoons) en MicroB (voor Nokiatelefoons). De Firefox add-on is hier te downloaden. Helaas is er (zover ik weet) geen extension beschikbaar voor Internet Explorer en Safari.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

4 Comments

 • Jasper
  Posted 17/02/2011 10:08 am 0Likes

  Werkt alleen niet voor lifehacking.nl 😉

 • Jasper
  Posted 17/02/2011 10:07 am 0Likes

  Super! Dank!

 • Niels Gouman
  Posted 27/01/2011 11:59 pm 0Likes

  Oeh dat is handig, dank! 🙂

  – Niels Gouman

 • Remco
  Posted 26/01/2011 11:53 am 0Likes

  Nice!

Leave a comment

[wpterms id="3193"]