Memo Randoms – De Nieuwe Werketiquette

Nieuwe instrumenten vragen om nieuwe werkvormen en nieuwe omgangsvormen. In veel kantooromgevingen is het soms nog lastig hoe je om gaat met e-mail, met een whiteboard of hoe je samenwerkt in Dropbox. Want krijg jij wel eens e-mails met de onderwerp regel: “Fwd:Re:Re:Re:Re:Nog een punt” of staat je projectfolder vol met documenten genaamd offerte_V1.doc, offerte_V2_FM.doc etc.? Klinkt bekend?
Jason Franzen besloot de werkwereld te verbeteren, één memo tegelijk. Dat resulteert in Memo Randoms, een prachtige serie oneliners over het moderne werken. Over het gebruik van Dropbox, uitvegen van een whiteboard en het juiste gebruik van de onderwerpregel in email.

Franzen heeft de serie memo’s geprint en via een Kickstarter project kun je hier aan mee doen. Helaas zijn de prints alleen in de US verkrijgbaar, Ze bieden nu verzending buiten de US aan, maar je kunt altijd nog de iPad versie van de Memo Randoms aanschaffen. Of download een aantal prints in klein formaat en deel ze via email. Als je het maar netjes doet….

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

2 Comments

Leave a comment

[wpterms id="3193"]