met Sugru verbeteren en repareren

Lekker kleien, pielen en knutselen om zelf dingen beter te maken, aan te passen en te repareren. Dat kan met Sugru. Zelf zeggen ze: “Hack things better”, en dat zegt alles eigenlijk. Want je kunt dingen verbeteren.

Het wordt geleverd in pakjes van 5 gram, in verschillende kleurtjes. Na het openknippen heb je zo’n 30 minuten te de tijd om het te verwerken en moet het nog 24 uur drogen. Wat dan overblijft is een rubber. Het blijft dus wat zacht en flexibel. Perfect dus om iets meer grip te creëren op sleutels, ze zijn gelijk goed herkenbaar, of om flexibele draadjes te verstevigen, zodat ze iets minder snel kapot gaan. Veel voorbeelden staan op de site van Sugru zelf en uiteraard op Flickr.

het pakje Sugru openknippen

het resultaat van wat knutselen met Sugru

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

4 Comments

 • Patrick Loonstra
  Posted 03/08/2010 1:35 pm 0Likes

  @Chris: Vulcaniserende tape is ook superspul hoor, maar voor sommige dingen is Sugro weer handiger. 2 dingen dus die naast Ductape mee moeten aan boord =]
  @Lonn: Ook dat is een lifehack he, geld besparen door het eerst uit te geven.

 • Lonn Weijers
  Posted 03/08/2010 1:11 pm 0Likes

  Mwah! Meteen mijn deel Sugru besteld… ik kan zo al 10 dingen bedenken die ik ermee kan fixen en zo een paar honderd eurootjes bespaar! Thx 4 the Tip!

 • Chris
  Posted 03/08/2010 12:16 pm 0Likes

  Leuk spul!
  Als watersporter gebruik ik -om diverse zaken waterdicht in rubber te verpakken- vulcaniserende tape. Een soort plakband van rubber.
  Zou dit spulletje dat ook kunnen?

 • Sypie
  Posted 02/08/2010 5:24 pm 0Likes

  Kijk, heb je meteen het ID-probleem opgelost. “Nee meneer die oordopjes zijn echt van mij, kijk maar naar het groene rubber.”

  Dit lijkt me een prachtige oplossing voor, inderdaad, de bekende miskleunen van Apple en de Magsafe adapters. Ben benieuwd wat er van garantie overblijft, dat dan weer wel.

Leave a comment

[wpterms id="3193"]