Miniot Smart Cover voor iPad2

Heb je het geluk dat je een iPad2 kon kopen (respect voor alle rij-staanders!), dan is deze houten Smart Cover wellicht de moeite waard voor je. De Smart Cover is één van de kleine verbeteringen aan de iPad. De tablet reageert op de magnetische cover en gaat aan wanneer je de cover verwijdert. Een handig extraatje. Miniot uit Schagen hebben dit idee nog een stap verder uitgevoerd en een Smart Cover gemaakt die direct als iPad-stand is te gebruiken. Zowel in horizontale als verticale positie kun je de iPad wegzetten om video te kijken, te typen of muziek te maken. In onderstaande video wordt de werking uitgelegd.

http://www.youtube.com/watch?v=4SI6K-k_rBo

Natuurlijk is onze Wooden iPadstand ook voor de iPad2 te gebruiken!

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

3 Comments

 • Runder Voorhoff
  Posted 30/03/2011 3:03 am 0Likes

  Het was even zoeken, maar ze hebben geloof ik last van een rokende server bij Miniot sinds hun artikel in de New York Times… Je kunt de covers bestellen via eBay. Je kunt daar ook tekst opgeven, die wordt gratis gegraveerd. Gewoon Miniot Cover intypen, dan vind je hem zo.

 • Douwe
  Posted 29/03/2011 3:49 pm 0Likes

  Inderdaad een schitterende cover! Helaas nog moeilijker te krijgen dan de iPad2 zelf, want het lukt me maar niet om er 1 te bestellen…

 • Ron
  Posted 28/03/2011 1:53 pm 0Likes

  Mooi! Mooier dan de cover van Apple zelf!

Comments are closed.