Mobypicture vernieuwt iPhone app, nu ook met tags en geolocatie

photo.jpgMobypicture heeft haar iPhone applicatie geupdate naar versie 1.5. De nieuwe versie is direct in de appstore te downloaden. Het is nu mogelijk om de lokatie van je foto mee te sturen naar Moby, deze zal ook direct op de fotopagina te zien zijn. Verder kun je tags aan je foto meegeven. De GPS lokatie kun je per foto aan- of uitzetten.

Mobypicture is een erg handige applicatie als je mobiel foto’s maakt en deze deelt over verschillende netwerken. Moby werkt nu al samen met onder andere Hyves, Facebook, Twitter, WordPress, Tumblr, Flickr, Vimeo, Youtube, Brightkite en IRLconnect.Bekijk deze video voor een indruk van de nieuwe mogelijkheden.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

3 Comments

 • Marlooz
  Posted 04/05/2009 11:13 am 0Likes

  Als vlogger en hobbyfotograaf vind ik Mobypicture echt helemaal geweldig, met één mailtje of mms-je staat mijn foto, video of audiofile op Hyves, Facebook, Twitter, mijn website, Brightkite, Flickr, youtube, vimeo en op Mobypicture. Echt heel simpel en ik kan zo iedereen op de hoogte houden.

  De nieuwe iPhone app werkt supersnel en de geotagging is geweldig voor evenementen zoals bijvoorbeeld Lowlands waarbij je aan de hand van de geolocatie mooie mashups kunt maken. Ook worden je moby’s met behulp van de geolocatie mooi op de kaart gezet bij http://www.irlconnect.com of bij een initiatief als http://www.stoepbezet.nl/stoepbezet/

 • Ian
  Posted 04/05/2009 11:10 am 0Likes

  Eindelijk! Ik gebruik nu al een tijdje het iPhone programma van Mobypicture, maar miste geotagging inderdaad. Goede service en zet mijn foto’s razendsnel op mijn Facebook profiel.
  Persoonlijk vind ik overigens dat Mobypicture makkelijker te begrijpen/gebruiken is dan Pixelpipe dat hier eerder werd genoemd…

 • Roel
  Posted 02/05/2009 4:04 pm 0Likes

  Of check eens Pixelpipe! Dat werkt net weer een stukje beter op de iPhone en ondersteunt meer website om naar te uploaden.

Leave a comment

[wpterms id="3193"]