Neem je kinderen mee uit

Iets leuks doen met kinderen is niet alleen maar leuk, het kan soms ook knap vermoeiend en vaak aardig prijzig zijn. Tijd voor een lifehack.

Avondje uit

Gisteravond mocht ik mijn dochter chauffeuren naar de opname van de 100ste aflevering van de sitcom “Kinderen geen bezwaar”. Dochterlief was al eens eerder geweest en had een auto nodig om haar samen met een stel vriendinnen nogmaals naar het Mediapark in Hilversum te vervoeren. Bleek dat toch een erg leuk avondje uit te worden!

Kijkje in de keuken

Terwijl de acteurs vlak voor je neus hun ding doen, kijk je ook een beetje mee in de keuken van de cameralieden, licht, geluid, regie en natuurlijk de make-up en set-dressing. Verwacht geen uitgebreide catering, maar wel veel plezier in de 2 uur die het kost op een aflevering op de band te zetten. En natuurlijk uitgebreid foto’s maken na afloop.

Laat je nog betalen ook..!

Zo te zien kun je je op dit moment niet meer aanmelden als publiek voor Kinderen Geen Bezwaar, maar er is nog genoeg andere keus. En als je er echt voor gaat, kun je je tegenwoordig zelfs laten betalen om echt publiek na te spelen..!

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author