Nieuw op Netflix: de 10 beste films en series van de maand

Elke maand verschijnen er talloze nieuwe Netflix-films en Netflix-series. Lastig om allemaal bij te houden, dus zetten wij alle nieuwe toegevoegde films en series, en alls nieuwe seizoenen van oude series, op een rijtje. Dit is er deze maand nieuw op Netflix!

https://lifehacking.nl/persoonlijk-tips/welke-nieuwe-films-komen-eraan/

Jessica Jones

Jessica Jones is een serie van stripmaker Marvel en Netflix. Jessica is een super-human, een mens met krachten. Jessica is sterk, zo sterk dat ze door muren slaat en van gebouwen kan springen zonder zichzelf pijn te doen. Na het einde van haar korte carrière als superheld probeert Jessica haar leven opnieuw op te bouwen als privédetective en behandelt ze zaken waarbij mensen betrokken zijn met bijzondere gave in New York. Seizoen 1 is al een tijdje te bekijken op Netflix, seizoen 2 is sinds kort ook beschikbaar. Zeker het kijken waard, want je leert onder andere hoe Jessica aan haar krachten komt en hoe ze hiermee omgaat.

A Series of Unfortunate Events

In A Series of Unfortunate Events vertelt Lemony Snicket het verhaal van de drie Baudelaire-wezen, die geconfronteerd worden met ontelbare obstakels en een slechte oom Graaf Olaf, die gespeeld wordt door Neil Patrick Harris, in hun zoektocht naar de waarheid achter de dood van hun ouders. A Series of Unfortunate Events is een hilarische serie waar je echt van kan genieten. Seizoen 2 kun je nu bekijken.

Annihilation

Annihilation is de verfilming van het boek van Jeff VanderMeer. Het speelt zich af in een alternatieve toekomst, eentje waarbij een alien-komeet is ingeslagen op aarde, en die langzaam maar zeker de planeet overneemt. Het gebied dat de komeet overneemt wordt The Shimmer genoemd. In dit gebied worden de cellen van elk leven organisme langzaam maar zeker gemuteerd: krokodillen met rijen tanden als haaien, beren die de stemmen kunnen imiteren van mensen en meer van dat soort onheilspellende dingen. Naast nieuwe gevaarlijke vijanden speelt de film zich af in een gemuteerd landschap. Een landschap gevuld met kleur, en waar je de hele film gefascineerd naar kan kijken.

Verónica

Verónica is dus een horror die je echt op je must-watch-lijstje mag zetten. Veel reviews beschrijven de film al als doodeng, zo eng dat meerdere mensen hem hebben uitgezet. Zoals veel horrorfilms claimen, wordt ook bij Verónica gezegd dat het volledige verhaal gebaseerd is op feiten. Verónica heeft alleen documenten die ook daadwerkelijk deze claim zou kunnen bewijzen. Voor horrorliefhebbers zeker een aanrader.

The Theory of Everything

Met de dood van Stephen Hawking nog vers in ons geheugen, kon de Theory of Everything niet op dit lijstje ontbreken. The Theory of Everything is het levensverhaal van Stephen door de ogen van zijn vrouw. De rol wordt briljant gespeeld door Eddie Redmayne, hij maakt de film en de belevenis van de film volledig en compleet. Zo heeft Eddie behoorlijk wat gesprekken gehad met Stephen zelf om zo goed mogelijk de rol te kunnen spelen.

I, Robot

I, Robot is een klassieker. Een klassieker die eindelijk ook op Netflix verschenen is. De film is een toekomstbeeld gevuld met robots en tech. Met Will Smith in de hoofdrol lopen we door deze futuristische wereld. Robots zijn steeds geavanceerder geworden, maar ze zijn allemaal voorgeprogrammeerd om mensen altijd te gehoorzamen en in geen geval ooit een mens te schaden. Dus wanneer een wetenschapper dood opduikt en een mensachtige robot de hoofdverdachte is, vraagt de wereld zich af of ze inderdaad veilig zijn rond hun elektronische hulpen. Netflix én futuristische tech, wat wil een Computer!Totaal-lezer nog meer?

Mr. Right

Mr. Right is een komediefilm. Wanneer Martha haar vriendje betrapt met een andere vrouw wordt ze knettergek. Ze feest erop los, kookt en eet alles wat ze vinden kan, is klaar met leven en wil zo graag de ware ontmoeten. Je raadt het al: die ontmoet ze binnen een paar minuten. Francis is een FBI-agent bij wie eigenlijk gewoon een draadje los zit. Hij moordt erop los en doet wat in zijn ogen het juiste is. Het duurt dan dus ook niet lang voordat hij ontdekt wordt, door zowel Martha als door zijn oude baas. Met de duistere maar grappige humor een leuke film om een avondje naar te kijken.

Violet Evergarden

Violet Evergarden is voor de anime-liefhebbers onder ons. Violet, een jong meisje dat vroeger bekend stond als ‘het wapen’, heeft het slagveld verlaten om een nieuw leven te beginnen bij CH Postal Service. Ze ontdekt emoties die ze nog niet kende en helpt mensen waar ze dat kan. Violet Evergarden is prachtig getekend en geanimeerd en is zeker het bekijken waard.

Nailed It!

Nailed It is een kookshow, maar dan op een grappige, onmogelijke manier. De deelnemers moeten namelijk de bijzonder moeilijke taarten en gebakjes namaken met te weinig tijd en niet genoeg kennis, waardoor het resultaat er niet goed uit ziet. Hilarisch om mensen te zien rondrennen en een poging te zien wagen op recepten terwijl ze strijden voor de grote geldprijs.

The 100

Een gigantische nucleaire oorlog heeft de mensheid de ruimte in gedwongen. Na zevenennegentig jaar rondzweven in de ruimte worden 100 mensen terug naar de aarde gestuurd, in de hoop dat de planeet mogelijk opnieuw bevolkt kan worden. Verassend genoeg vinden deze 100 mensen al snel een hele beschaving van mensen.

The 100 heeft nu al 4 seizoenen die je bekijken kan, en seizoen 5 komt er in april aan. De serie is een groot geheel met seizoenen die goed in elkaar overgrijpen. Een serie die je veel uurtjes slaap kan kosten, dus pas op.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]