Nooit meer je koffer kwijt op Schiphol

Haat je het ook zo wanneer je aan de band staat om je koffer te pakken na een lange vlucht en je duizend koffers voorbij ziet komen die er exact zo uitzien als de jouwe? Voorkom die momenten dat je de loodzware koffers van anderen van de band af aan het tillen bent. Met deze tips kun je je koffer pimpen en verlies je hem nooit meer uit het oog!

Goedkope vliegtickets vergelijken met Google Flights

Kofferlabel

Een kofferlabel is essentieel om te hebben wanneer je gaat reizen. Het is het stukje informatie dat onmisbaar is wanneer je koffer kwijtraakt. Hier staan namelijk al jouw gegevens op zodat je spulletjes weer netjes bij jou terecht komen. Een kofferlabel leent zich daarnaast ook ideaal om jouw koffer mee te onderscheiden en jouw persoonlijkheid te reflecteren. Online kun je leuke en unieke kofferlabels kopen waardoor jouw koffer opvalt tussen alle anderen.

Monogram op je koffer

Heb je een stoffen koffer? Naai dan een monogram in de voorkant! Het is een simpele manier om je koffer te pimpen. Het staat niet alleen hartstikke chique om jouw voorletter krullerig op de voorkant te zien, maar je herkent jouw koffer ook uit duizenden. Heb je een hardcase koffer? Geen probleem! Je plakt het monogram er makkelijk op met washitape of ducktape. Zorg er wel voor dat je hier nog doorzichtige tape overheen plakt om het monogram goed te bevestigen.

Stickers

Een hardcase koffer kan je natuurlijk ook pimpen en uniek maken door deze vol te plakken met stickers. Het is extra leuk wanneer je op elke reis die je maakt een sticker aanschaft om deze op je koffer te plakken. Het ultieme souvenir!

Kofferhoes

Een kofferhoes is niet alleen handig om ervoor te zorgen dat je koffer intact gehouden wordt en de inhoud ook daadwerkelijk de inhoud blijft. Het is ook een ideale manier om je koffer tussen de kofferzee op het vliegveld te spotten. Je kunt deze kofferhoezen kopen of eenvoudig zelf maken door de benodigde stof af te meten en in een soort ‘zak’ te naaien. Met wat klittenband aan de randen trek je hem er makkelijk af om hem te wassen wanneer hij vuil geworden is. Je kunt de kofferhoes natuurlijk ook nog ‘pimpen’ met patches en dergelijke.

Kofferriem

Deze riem werkt eigenlijk volgens hetzelfde principe als de kofferhoes. Kies een simpele riem en pimp deze zelf met opgenaaide patches en/of buttons of, wanneer je wat minder crea bea wil doen, kies er een met een opvallend motief.

Stukje lint

Als je in tijdsnood bent, is het een optie om een stuk lint of iets anders aan het handvat van je koffer te knopen. Hierdoor weet je bij de bagageband toch nog welke koffer van jou is.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...2Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]

6 Comments

 • Sanne
  Posted 28/01/2020 3:00 pm 0Likes

  Ik doe altijd een reservesetje kleding in mijn handbagage!

 • vlucht volgen
  Posted 08/10/2019 1:43 pm 0Likes

  Leuk artikel! ik ben een keer m’n koffer kwijtgeraakt dat was echt een drama.

 • Goede koffer
  Posted 28/09/2019 11:01 am 0Likes

  Goede tips 🙂 Een koffer met foto valt niet alleen op, maar is ook gewoon lachen!

 • Vlucht volgen
  Posted 05/08/2019 10:50 am 0Likes

  Goed artikel, je koffer kwijtraken is wel het ergste wat je kan overkomen zo’n beetje! Die ellende wil j niet!

 • Roy klantenservice
  Posted 01/08/2019 3:44 pm 0Likes

  Beste Stefanie

  Bedankt voor je interessante artikel.

  Ik zal deze delen met onze klanten die de afgelopen maand via Schiphol een mobiliteit of vlucht hebben geboekt! Zeker gezien de recente storing zal dit erg relevant zijn.

 • Adam G
  Posted 27/05/2019 7:05 am 0Likes

  wow very nice one looking to buy all these and use some addresses to ship all these top my home hope so will use services of myus.com or shop and ship.

Comments are closed.