Onderlaken netjes opvouwen

How to-video’s zijn razend populair op internet. De komende tijd willen we een aantal pareltjes opduiken van het internet en met jullie delen. We beginnen met een paar klassiekers en hopen in de toekomst jullie te verbazen met interessante video’s. Heb je tips voor mooie/handige how to’s? Schroom niet en plaats die in de comments of stuur ‘m in via het contactformulier.

Vorige week lieten we zien hoe je snel een t-shirt opvouwt. Vandaag een video die laat zien hoe je een onderlaken gemakkelijk kunt opvouwen.

Vind je dat teveel gedoe maar heb je wel behoefte aan een nette oplossing? Dan is de tip die Maartje deelde in de Durftevragengroep wellicht iets voor je:

“Ik frommel ze in kunststof opbergboxen met deksel. Staat erg netjes in de kast. Bijbehorend dekbedovertrek erbij in en voor verschoning trek ik dan 1 opbergbox uit de kast, zit alles in!”

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

4 Comments

 • sibejan
  Posted 25/05/2013 10:29 am 0Likes

  textiel bewaren in luchtdicht plastic? als dat per ongeluk nog net niet superdroog is, komt er dan niet snel het weer in?

 • Sandra
  Posted 24/05/2013 4:24 pm 0Likes

  Ik doe dit al jaren zo, superhandig en staat netjes in de kast (daarom haat ik badstof hoeslakens, die krijg je gewoon NIET netjes opgevouwen, grrrr).

  Leuk om hier een filmpje van te zien Welmoed.

 • Bas
  Posted 24/05/2013 1:14 pm 0Likes

  Goed idee, kende hem al van dit NL filmpje http://www.youtube.com/watch?v=gKWJhxZGWE4 vond ik duidelijker

  • Welmoed Verhagen
   Posted 24/05/2013 2:51 pm 0Likes

   Die is ook duidelijk inderdaad! Dank voor het delen!

Leave a comment

[wpterms id="3193"]