Onderzoek naar Information Overload

Ronald van de Buld is bezig met de de afrondende thesis van zijn studie Public Sector MBA aan Nyenrode. Hiervoor doet hij onderzoek naar Information Overload. Om wat meer inzicht te krijgen in de ervaringen rondom dit thema heeft hij een enquete opgesteld die je in plm 10-15 minuten kunt invullen (is mijn eigen ervaring in elk geval). De enquete kun je anoniem invullen maar als je je emailadres invult houdt Ronald je op de hoogte van de resultaten. Daarnaast hebben we Ronald ook bereid gevonden om op Lifehacking een en ander te beschrijven over zijn onderzoek en de bevindingen. Dit zal tegen het einde van het jaar zijn. Werk mee aan het krijgen van meer inzicht in het onderwerp Information Overload en doe mee aan de enquete!

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

6 Comments

 • Ronald van de Buld
  Posted 17/11/2009 5:14 pm 0Likes

  zoals aangegeven in de mail Arjan; heel graag ! alvast bedankt, groet Ronald.

 • arjan broere
  Posted 14/11/2009 1:27 pm 0Likes

  Bij de afdeling R&D van GITP loopt ook een onderzoek naar information overload en hoe dat te meten. Als dat interessant is, kan ik contacten leggen.

 • Sven Heesterman
  Posted 12/11/2009 10:52 am 0Likes

  Nou, in dit geval blijkt de onderzoeker ook echt een onderzoeker! Heeft naar aanleiding van mijn reactie contact gezocht en aan de openingspagina gesleuteld. Die eerste tekst is volgens mij nog steeds overbodig maar heb me er deze keer niet door laten weerhouden de enquete in te vullen.

  Die is op zich gelukkig goed te doen en stelt zinnige vragen

 • Sven Heesterman
  Posted 09/11/2009 3:08 pm 0Likes

  Geweldig! Een enquete over information overload beginnen met een enorme lap tekst die je meteen ontmoedigd verder te lezen.

  Dat wordt vast een groot succes.

Comments are closed.