Online DVD’s huren

Een beetje lifehacker zal zijn video’s wel downloaden, maar zelf kijk ik toch liever gewone DVD’s. Maar dat maak ik mezelf dan wel zo makkelijk mogelijk, natuurlijk.

Bij Keeno hou ik een lijst bij met films die ik nog wil zien (bijvoorbeeld na een recentie in de krant), aangevuld met de nodige Tom & Jerry’s die bij mijn kinderen op de verlanglijst staan. Omdat ze zo ontzettend veel titels hebben, kun je ook eens een wat minder populaire film kijken. En elke keer dat ik een DVD terugstuur, komt het volgende exemplaar van mijn lijst automatisch per post mijn kant uit.

Hoe kijk jij video?

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

4 Comments

 • Gundosacn
  Posted 28/06/2010 9:17 pm 0Likes

  Aloha! wtd

 • Bas
  Posted 16/09/2007 3:16 pm 0Likes
 • Juliette
  Posted 15/09/2007 8:08 pm 0Likes

  Tja, de echte lifehack is natuurlijk om de TV helemaal de deur uit te doen – je wilt niet weten hoeveel tijd dat bespaart !

  Ik kijk zo nu en dan een filmpje via : http://www.moviesfoundonline.com/ (gratis) of anders in de bioscoop.

 • Martijn Aslander
  Posted 15/09/2007 4:39 pm 0Likes

  ik kijk al een jaar via http://www.moviemile.nl

Comments are closed.