Online succes voor alle ondernemers via Onlinesucces.nl

Een nieuw initiatief voor ondernemers met tips en adviezen van experts en specialisten om zelf online succesvol te zijn. Dat is in het kort waar ZZP’ers en MKB’ers bij Online Succes voor terecht kunnen. Via praktische informatie op de website krijgen zij alle ingrediënten aangereikt om meer rendement uit hun online activiteiten te halen. Online Succes is een initiatief van Alex Vermeule en Frank Husmann. Eerstegenoemde  richtte al eerder de blog over Het Nieuwe Werken op.

Door ondernemers, voor ondernemers

De online wereld is een steeds belangrijker kanaal voor ondernemers en hun bedrijfsvoering. Het idee voor dit initiatief ontstond vanuit de wens om andere ondernemers te helpen meer rendement uit hun online activiteiten te laten halen. Door de grote verscheidenheid in achtergronden van de aangesloten, zelfstandige experts en specialisten, belicht Online Succes de mogelijkheden van internet vanuit diverse invalshoeken. Ondernemers blijven via de website van Online Succes op de hoogte van actuele en praktische informatie over onder andere online marketing, zoekmachineoptimalisatie, website realisatie en tekstschrijven voor internet (web copywriting). Ze kunnen hier terecht voor een online marketing cursus, seminars, boeken en coaching.

Een selectie van de auteurs die regelmatig op de website van Online Succes zal publiceren:

 • Erno Hannink
 • Walter Kort
 • Frank Husmann
 • Esther Konz
 • Alex Vermeule

We wensen de auteurs en makers van Online Succes natuurlijk veel succes toe met deze mooie start.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

1 Comment

 • Alex Vermeule
  Posted 15/02/2011 3:03 pm 0Likes

  Hoi Frank,

  Super bedankt voor het vermelden van het Online Succes initiatief op Lifehacking, echt top!

  P.S. Iedereen kan trouwens nog deze week meedoen met onze RT actie om 1 van de 10 SEO Succesgidsen te winnen, zie http://bit.ly/h5SufR.

  Daarnaast gaan we binnenkort van start met cursussen & trainingen, zou het fantastisch vinden als we elkaar ook hierin kunnen versterken. We delen een grote passie voor online en ik zie (zoals je weet :)) volop mogelijkheden.

  Fijne dag!

  Hartelijke groeten,
  Alex

Leave a comment

[wpterms id="3193"]