Overleef het nieuwe semester met Google Calendar

Aan het begin van elk nieuws semester zit je vaak vol energie. Misschien ben je wel net terug van vakantie of lijkt het komende semester je gewoon ontzettend interessant. Door deze energie goed in te zetten, kun je hiervan profiteren op momenten dat je iets minder motivatie hebt. Onze tip: steek die energie in het maken van een kalender!

https://lifehacking.nl/productiviteit-tips/gebruik-templates-google-docs/

Deadlines

Op het moment dat de syllabus van het desbetreffende semester nog nieuw voor je is, heb je vaak meer motivatie om ‘m intensief door te bladeren. Terwijl je dit doet, kun je net zo goed even een uurtje vrijmaken om alle deadlines in Google Calendar te zetten. Zo heb je al je deadlines in één mooi overzicht, en je kunt zelfs instellen dat je bijvoorbeeld een week van tevoren een melding ontvangt als een deadline bijna is verstreken. Terwijl je studiegenoten tijdens week 5 met de handen in het haar zitten en ze al tig keer dat semesterboek hebben doorgespit, hoef jij alleen maar een blik te werpen op je Google Calendar.

Google Calendar Screen

Dit kan natuurlijk ook gewoon met de Agenda- of Kalender-app op je Android- of iOS-apparaat. Het gemak van Google Calendar is echter dat je die in elke browser en op elk apparaat kan raadplegen.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

1 Comment

  • jason
    Posted 09/02/2017 11:00 am 0Likes

    good all networks, or area out these channels by category. Kodi Download celebration tools to take Kodi to the following level. nice.

Leave a comment

[wpterms id="3193"]