Post-its op je desktop

KleurtjesWindows-only: Er zijn genoeg programma’s op met post-it’s op je desktop te werken. Zelfs in Outlook zit het ingebakken. Maar NoteZilla gaat toch wel een stapje verder dan de rest. Ze zijn te organiseren en te taggen in groepen en projecten, skinnable en te synchroniseren met je mobiel of Outlook. Ook kun je al je sticky notes exporteren in een aantal formaten of je USB-stick gebruiken. En NoteZilla is gewoon en coole naam natuurlijk. Gratis te proberen en $29,95 voor de volledige versie.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]

9 Comments

 • Gautam Jain (Conceptworld)
  Posted 16/07/2014 10:22 am 0Likes

  Thanks for mentioning Notezilla.

  Just an update that there is a new version of Notezilla – version 8.

  You can have a look from here: http://www.conceptworld.com/Notezilla

  Regards,
  Gautam Jain

 • Caspar
  Posted 26/09/2008 8:36 am 0Likes

  Stickies van zhorn software is idd best ideaal. Je kunt ook een sneltoets instellen voor de verschillende acties. Zoals windowstoets+S voor een nieuwe stickie.

 • Elkana
  Posted 25/09/2008 5:38 pm 0Likes

  Iemand dan nog nooit gehoord van ‘Stickies v6.0′? Zo’n ideaal programmaatje, en erg klein. Te downloaden op http://www.zhornsoftware.co.uk en zeer makkelijk. Gewoon dubbelklikken op het icoontje onderaan in je taakbalk en je hebt er een stickie bij die je naar eigen inzicht kunt invullen. Tevens zijn er verschillende skins beschikbaar zodat je ze helemaal naar eigen wens kunt stylen. Met een alarmfunctie, opslaan en nog vele andere handige functies. (:

 • Mark Monster
  Posted 18/09/2007 7:49 pm 0Likes

  Ik moet zeggen dat ik Post-Its eigenlijk alleen gebruik tijdens brainstormsessies.

 • Ron C. de Weijze
  Posted 18/09/2007 4:52 pm 0Likes

  Getting Things Done kan op vele manieren, en die geeltjes bieden je de mogelijkheid om te varieren in tijd -dat is al een grote winst!- en ze kunnen op nog veel meer manieren dienen namelijk ‘in ruimte’ op bijv whiteboards: ‘wat komt voor wat’, ‘wat hoort bij mekaar en wat niet’, ‘welke volgorde kan ik aanbrengen’ etc etc.

 • Annedien Hoen
  Posted 18/09/2007 2:37 pm 0Likes

  Op zich zijn al die post-its, al dan niet digitaal, wel onwenselijk voor volgelingen 😉 van het GTD systeem… ik kan zelf de verleiding ook niet weerstaan de laatste tijd en heb naast mijn Acties in mijn HPDA dus ook (echte) post-itjes hangen.

  Die ik dan dus ook vergeet. Of er stapeltjes van maak. Wat eigenlijk ‘foei’ is!

 • Ilse
  Posted 18/09/2007 11:28 am 0Likes

  Op mn mac heb je ook zo’n functie en toch gebruik ik ‘m eigenlijk niet..wellicht omdat ik dat ding niet 24 uur per dag aan heb staan en die post-its dan ook niet meer zie. Ach ja, het kan voor sommigen inderdaad een uitkomst zijn 😉 voor mij is een kladblok of een agenda met daarin de plakkertjes al voldoende.

 • cysoon
  Posted 18/09/2007 11:10 am 0Likes

  Wie gaat er nu € 30 betalen voor die plakkertjes…

 • Ron C. de Weijze
  Posted 18/09/2007 9:59 am 0Likes

  Zie ook mijn website. Gratis, genoeg voor een post-it project. Daarna wel een licentie nodig. (Sorry voor de plug, tè mooie kans.)

Comments are closed.