Presenteer sneller met deze PowerPoint-hack

Iedereen is wel bekend met het enigszins ongemakkelijke moment dat je je PowerPoint aanklikt en vervolgens moet navigeren naar Diavoorstelling en Start vanaf begin. Tijdens dit proces kan iedereen ook nog eens 5 slides vooruit spieken waardoor elk element van verassing weg is. Zou het niet handig zijn om een presentatie dusdanig op te slaan, dat ie in één keer fullscreen begint? 

https://lifehacking.nl/productiviteit-tips/twee-goede-gratis-fotobewerkingsprogrammas/

PowerPoint Show Lifehacking

PowerPoint Show

Waar je normaal gesproken je presentatie opslaat als .ppt (of .pptx als je een nieuwe versie van het programma gebruikt), kun je een presentatie ook als PowerPoint Show opslaan. Het bestandsformaat wordt dan .pps of .ppsx bij nieuwe versies. Het verschil met het opslaan als gewone presentatie is dat een PowerPoint Show-presentatie gelijk fullscreen begint bij de eerste slide.

Op deze manier kom je al snel een stuk professioneler over!

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]

2 Comments

  • Arnout
    Posted 09/02/2018 9:28 am 0Likes

    Goed dat iemand het eens even benoemt. Want het zijn van die kleine presentatie-tips, die weinig gebruikers kennen, maar net het verschil maken in de indruk die je maakt!

  • Manu
    Posted 26/08/2016 11:42 am 0Likes

    je kan ook (om het spieken te vermijden) in je explorer ipv gewoon te klikken, klikken met rechtermuisknop en ‘weergeven’ kiezen. Dit lanceert ook dadelijk de presentatie fullscreen.

Comments are closed.