Probleem met downloaden gratis ebooks

2789701718_3bd475cf4f_m.jpgSinds een tijd krijgen we berichten dat sommige lezers problemen hebben met het downloaden van onze gratis ebooks. We dachten dat dit een kleine glitch was in onze formulieren maar het lijkt er op dat het probleem groter is dan we dachten. Er zijn de afgelopen tijd twee wijzigingen geweest die samen voor het probleem zorgen: Een nieuwe server en een verandering bij ons email follow-up provider. Na de klik de oplossingen en de uitleg

Allereerst de oplossing: Kun je de boeken niet downloaden, kies dan een van de onderstaande links om direct naar de downloadpagina te gaan:

cover_ztd.jpg

Download Zen to Done

cover_uyl.jpg

Download Upgrade your Life

cover_100tips.jpg

Download 100 Lifehackingtips

Je hoeft voor deze downloads op dit moment nog niet je naam en emailadres achter te laten. Dit zal in de toekomst wel weer gewenst zijn. Waarom is dat nu uitgezet?

Door een mooie samenwerking konden we gebruik maken van Aweber, een email marketing service waarmee het mogelijk is om namen en emailadressen te verzamelen van iedereen die onze boeken wil downloaden. We vonden (en vinden) het niet meer dan fair om voor een gratis product in elk geval de mogelijkheid te krijgen om op een later tijdstip nog eens contact te zoeken (bijvoorbeeld bij een nieuw boek of een LifehackingAcademy).

Helaas is de samenwerking met AWeber beëindigd, wat betekent dat ook onze koppeling voor de downloads niet meer correct werkt. Om die reden hebben we de formulieren van alle blogposts en pagina’s verwijderd en de mogelijkheid aangezet om tijdelijk direct de boeken te downloaden.

Maar…de afgelopen maand zijn we ook naar een nieuwe server verhuisd. Op de oude server draait de site ook nog, komen we nu achter. Want we hebben op de nieuwe server de formulieren verwijderd en op de oude niet. Via ons contactformulier en door wat trial and error kwamen we achter het gegeven dat het domein Lifehacking.nl soms verwijst naar de nieuwe server en soms naar de oude server. Samen met de hostingproviders kijken we nu naar een geschikte oplossing waar iedereen het beste bij is geholpen. Tot die tijd kun je de boeken dus direct downloaden via bovenstaande links.

(Foto:91RS)

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]

3 Comments

  • Frank Meeuwsen
    Posted 27/04/2009 1:32 pm 0Likes

    @Anders zonder te ver in detail te treden: We hadden een samenwerking waarmee de account kon worden bekostigd. Die samenwerking is geeindigd. We kijken nu naar alternatieven waarbij we meer systemen kunnen koppelen.

  • Anders Pedersen
    Posted 27/04/2009 1:28 pm 0Likes

    Wat zijn de reden om de AWeber account te beeindigen?

Comments are closed.