Quiver penhouder voor je Moleskine of Conceptum notitieboekje

Lifehacking-slider-Quiver

Wat is het:

Dubbele zwartleren Quiver met geel stikselGebruik je een Moleskine notitieboekje en herken je deze vraag? Waar laat je jouw pen! En heb je een iPad? Waar laat je jouw stylus? Vind je jouw pennen steeds weer ergens onderin je tas terug? Dan is een penhouder van Quiver een goede oplossing voor jou. De penhouders zijn er voor 1 of 2 pennen en in een aantal verschillende uitvoeringen. De prijzen variëren van 12 tot pakweg 23 euro.

Ken je de Moleskines? Dan zijn er Quiver penhouders voor alle maten Moleskine notitieboekjes. De grootste penhouders passen ook op een iPad case. Bijna alle penhouders zijn te krijgen in verschillende kleuren en in leer of een soort grof gebreide nylon. De leren penhouders hebben een gekleurd contraststiksel dat in verschillende kleuren geleverd kan worden.

De penhouder heeft aan de achterzijde een breed elastiek waarmee hij goed strak over de kaft komt te liggen.

 

De Quiver penhouders zijn te koop via de website van Quiver. Houdt wel rekening met verzendkosten van Amerika naar Nederland. De Quivers deden er met de Amerikaanse post bijna drie weken over om hier te komen.

VOORS:

 • Nooit je pen meer kwijt
 • Handig voor zowel je pen als je iPad stylus
 • Kan redelijk grote (lange) pennen aan (afhankelijk van de maat natuurlijk)
 • Past op alle Moleskines die zelf geen penhouder hebben
 • Ziet er in de leren uitvoering chique uit
 • Eenvoudige installatie

TEGENS

 • Past enkel op hardcover notitieboekjes en op je iPad (UPDATE: er is een accessoire  om een Quiver op een softcover te plaatsen: KLIK HIER)
 • Je moet pennen hebben met goede clips. Zonder die goede clips is er een klein risico dat de pennen er toch uitvallen.
 • De nylon versie is niet echt mooi. Voor die paar euro meer zou ik een mooie leren nemen.

Conclusie:

Een Quiver penhouder is een goede oplossing om je pennen bij je notitieboekje te houden. Ik gebruik zelf altijd de boekjes van Conceptum van Sigel. Nu heb ik een Quiver om mijn Conceptum zitten en heb ik mijn iPad Stylus nu ook altijd bij de hand.

Gebruik je een chique notitieboekje zoals een Moleskine of Conceptum dan is een Quiver penhouder zeker geen verkeerde investering!

Wil jij ook een Quiver penhouder?

De mensen achter Quiver zijn zo gul geweest om een exemplaar van de Quiver penhouders aan de lezers van Lifehacking.nl ter beschikking te stellen. Hij is van zwart leer met oranje contraststiksels. Wil jij ook zo’n Quiver penhouder? Wij verloten deze penhouder.

Laat hieronder je naam en emailadres achter. Nadat de winnaar gekozen is, wordt er contact met je opgenomen voor je adresgegevens.

[gravityform id=”15″ name=”Weggeef Woensdag Quiver Penhouder” description=”false”]

(Beeld header: From The Pen Cup)

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]

8 Comments

 • Jos v.d. Voort v.d. Kleij
  Posted 30/10/2013 10:02 am 0Likes

  66 inzendingen plus wat reacties op deze blogpost. Enthousiaste mensen bij Quiver die het aantal orders uit Nederland spectaculair zien toenemen. Het was heel lastig om een winnaar uit te zoeken. De keuze is dus redelijk arbitrair. Na veel wikken en wegen heb ik gekozen voor Stef Dubbelaar die geen tas in het ziekenhuis kan gebruiken en dus altijd loopt te hannessen met pen, sylus, iPad en Moleskine. Gefeliciteerd!

 • Astrid
  Posted 30/10/2013 8:35 am 0Likes

  Ziet er keurig en vooral ook bruikbaar uit! Ik gebruik oa een Moleskine Evernote Notebook en heb daar een speciale click pen bijgekocht. Deze zou perfect passen bij het boekje maar valt er alweer af voor je ‘m er eindelijk op hebt. Geen succes dus en op zoek naar iets anders!

 • Jan veldsink
  Posted 28/10/2013 3:17 pm 0Likes

  Mooie oplossing.

 • Richard Ridderbeekx
  Posted 28/10/2013 8:54 am 0Likes

  Handig voor mijn ict-notities en wachtwoorden.

 • Matthijs
  Posted 27/10/2013 11:33 pm 0Likes

  Dit gaat mijn helpen om niet steeds bij mijn buurman te vragen of ik zijn pen mag lenen omdat de mijne weer eens uit mijn moleskine is gevallen of ben vergeten omdat ik dacht mijn stylus mijn pen was.

 • Pepe Pont
  Posted 27/10/2013 9:51 pm 0Likes

  Chique hoor. Hoe digitaal we ook zijn…ik houd nog steeds van schrijven.

 • Sia Vogel
  Posted 27/10/2013 11:55 am 0Likes

  Mooi.. Wil ik best winnen.

 • Wendy
  Posted 27/10/2013 11:31 am 0Likes

  Ziet er mooi uit! Ik gebruik zelf een softcover Moleskine boekje. Daarvoor zijn plasticjes aan te schaffen op de website, zag ik net, zodat dit ook te gebruiken is op softcover notitieboekjes.
  Link: http://www.quiverglobal.com/adapter-for-soft-cover-notebooks/

Comments are closed.