Samen dingen plannen, maar dan makkelijker

Met een kleine of grote groep mensen een datum plannen om iets samen te gaan doen kost veel tijd en moeite. Of het nu om een vergadering gaat, een brainstormsessie, een personeels-etentje, of een familiereünie, kom maar eens tot een datum waarop iedereen kan! Heen en weer bellen, voicemails inspreken en afluisteren; het schiet niet op. Heb je eindelijk een datum, blijkt er toch iemand niet te kunnen… Per e-mail wordt het al iets makkelijker, maar komt het toch nog steeds neer op één persoon die alle mogelijke data naast elkaar legt.

On-line een geschikte datum vinden 

Met onderstaande websites wordt het een stuk makkelijker. Iemand zoekt de data waaruit men kan kiezen uit en vervolgens kan iedereen on-line invullen wanneer hij wel of niet kan, als iedereen het heeft ingevuld wordt de datum/data zichtbaar waarop iedereen kan en is het een stuk makkelijker om tot een afspraak te komen.

Lang leve www.datumprikker.nl

Update: Frank Meeuwsen zegt dat timetomeet.info nog veel beter werkt.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

9 Comments

 • Marcel
  Posted 21/07/2018 8:57 am 0Likes

  Mijnvoetbalteam.com is de beste online planningstool in Nederland. Wij gebruiken hem al jaren

  Ander alternatief is teamers, die hebben we ook een tijdje gebruikt

 • Allessanda Vliestra
  Posted 05/11/2009 4:45 pm 0Likes

  Ik heb zonet mijn verjaardag gepland via http://www.prikjedatum.nl !

  Daar hoefde ik mij niet aan te melden met wachtwoord enzo. Echt heel simpel was het!

  Groetjes

  Allessanda!

 • Niels
  Posted 23/12/2007 12:02 pm 0Likes

  Ik stuur altijd mailtjes naar een groep met per regel een datum/tijd combinatie.
  Mensen kunnen dan hun naam erachter zetten, de regel met de meeste namen wordt het.

 • Bart
  Posted 18/12/2007 1:45 pm 0Likes

  Is er ook een soortgelijke (php) applicatie die ik eventueel zelf kan aanpassen en op mijn eigen server kan installeren?
  Ik heb gezocht, maar kon niet vinden…

 • Aart
  Posted 18/12/2007 12:56 pm 0Likes

  http://www.mysportsplanner.com is de grootste online planningstool voor sport teams. Zowel in NL als En.

 • Bril
  Posted 20/09/2007 10:04 am 0Likes

  Leuke site. Kunnen jullie niet eens een artikel schrijven over hoe je meerdere batterijen uit één haalt en dan over welke Nederlandse merken bruikbaar zijn?
  Zie: http://lifehacker.com/software/diy/get-32-aa-batteries-from-a-single-6-volt-battery-301237.php

 • Ron C. de Weijze
  Posted 18/09/2007 12:32 pm 0Likes

  De Google agenda kun je delen met wie je wil, als ik het goed begrepen heb (gebruik zelf Outlook). Een vriend van mij is laaiend enthousiast, dus ik dacht, ik meld het maar even..

 • Chris Eidhof
  Posted 17/09/2007 9:28 am 0Likes

  Ik vind zelf ook Doodle erg fijn werken: http://www.doodle.ch

 • Frank Meeuwsen
  Posted 16/09/2007 8:41 pm 0Likes

  Hmmm….Ik moet eerlijk zeggen dat ik datumprikker een cirme vind om te gebruiken. Ben zelf een fan van timetomeet.info met synchronisatie en lekkere sleur-en-pleur tijdblokken. Stuk handiger dan het kriegelige datumprikker.nl. Vind ik dan…

Comments are closed.