Schrijf met focus op de Hemingwrite

Schrijven. Met het internet waren de sceptici bang dat we zouden veranderen in gewillige couch potatoes die niets anders doen dan kattenplaatjes kijken en flauwe video’s. OK, ok, toegegeven, dat doen we wel eens. Maar tegelijk is het web de reden dat we met zoveel mensen tegelijk zoveel zijn gaan schrijven. Van blogposts tot ebooks en statusupdates. Geen hoogstaande literatuur maar wel uitingen van onze ideeën, gevoelens en gebeurtenissen.

Toch blijft écht schrijven lastig. Het aantal afleidingen op een laptop, PC of tablet is simpelweg te groot. Achter elke klik schuilt weer een leuk kattenplaatje en je hardgevochten, noeste arbeid concurreert met een video van iemand die een aardappel in zijn neus stopt.
De Hemingwrite wil dit probleem oplossen. Een prachtige elektronische schrijfmachine met een ingebouwd display én een internetverbinding. Het biedt de voordelen van synchronisatie via Google en Evernote, zonder de afleiding van Facebook, blogs en andere sites. Heerlijk!

9335_low

De Hemingwrite is nog een prototype en de vraag is of hij echt het levenslicht ziet. Check de site van Hemingwrite en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Wellicht geeft ze dat een signaal dat we gráág zo’n mooi apparaat op ons bureau willen! Het voordeel van een schrijfinstrument met deze naam is dat je kunt gaan leven naar de filosofie van Hemingway: Write drunk, edit sober!

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]