Sexting tips: stuur spannende appjes als een pro

Voor de liefhebber kan sexting dé manier zijn om het vuur vast te doen oplaaien voordat je thuiskomt, of om jezelf in het comfort van ieders eigen slaapkamer een leuke avond te bezorgen. Maar wat zorgt er nou voor dat de ontvanger van jouw sexy appjes ook echt hitsig wordt? Met deze sexting-tips heb je gegarandeerd succes!

Tast de situatie af

Sexting is een delicaat spelletje. Als jij meteen een dickpic in de spreekwoordelijke groep (of échte whatsappgroep, wat jij leuk vindt) gooit, loop je (zeer reële) kans dat de ontvanger geschokt met zijn of haar telefoon gaat gooien en jij je kansen hebt verspeeld. Hetzelfde geldt overigens voor frontale foto’s van je poes. Zoiets moet je aankondigen.

Dus: begin subtiel. Maak bijvoorbeeld dubbelzinnige opmerkingen, of interpreteer zelf normale opmerkingen op een dubbelzinnige manier, zodat je de sfeer van het gesprek verandert. Natuurlijk kun je hierbij ook wat emoji in de strijd gooien, zoals de bekende aubergine, perzik en de smiley met de suggestieve blik.

Voorbeeld:

Persoon 1: “Ik ga even douchen…”

Persoon 2: “Je weet wat ze zeggen: bespaar water en douche met zijn tweeën!” Of wat minder afgezaagd: “Wat ben ik blij dat ik visueel ben ingesteld.”

Gebruik een herinnering

Loop je al de hele dag te fantaseren over die geweldige seks die je met een persoon had en wil je de spanning delen en weet je dat dit gewaardeerd gaat worden? App dan bijvoorbeeld: “Ik moest vandaag denken aan [dag dat je die geweldige seks had] en heb al de hele dag zin in een tweede ronde.”

Deel je fantasie

Zijn je vorige seksueel getinte appjes goed ontvangen en wordt de sfeer op WhatsApp al wat heter? Dan kun je overgaan op het delen van je fantasieën. Dat prikkelt niet alleen je creativiteit, maar ook de belangrijkere fysieke delen. Beschrijf wat je met diegene zou willen doen als hij of zij nu bij je was óf beschrijf een (natte) droom die je over diegene had.

Voorbeeld:

Persoon 1: “Ik kan niet stoppen met denken aan wat ik met je zou doen als je nu hier was…”

Persoon 2: “Wat dan?”

Persoon 1: “Ik zou je kussen, overal – in je nek en bij je oor terwijl ik langzaam je shirt uittrek.”

Enzovoort…

Pikante foto’s

Wil je een prikkelende foto sturen naar je (whatsapp-)partner? Dat kan natuurlijk van redelijk onschuldig, zoals een lingerie/shirtloze foto tot een hitsige foto van wat naakte lichaamsdelen. De regel voor pikante foto’s is altijd: stuur deze alléén als een ander erom vraagt. Veel vrouwen zijn namelijk niet gediend van spontane dickpics – óók niet als jullie elkaar al twintig minuten zitten op te geilen. Dus: stuur alleen een foto van je geslachtsdelen als je gesprekspartner erom vraagt.

Terughoudende partner?

Wil je gesprekspartner wel, maar durft diegene zich nog niet helemaal bloot te geven? Lok diegene dan uit de kast door vragen te stellen. Zo bepaal jij het onderwerp en geef je de ander de kans om daar een creatief en prikkelend antwoord op te verzinnen. Dat is makkelijker dan zelf van start gaan. Vraag bijvoorbeeld ‘wat is jouw ultieme fantasie?’ of ‘wat wil je dat ik met je doe?’. Handig voordeel is dat als je de volgende keer echt met elkaar naar bed gaat je al wat handvatten hebt voor wat je kunt doen.

Tell Us What You Think
4Te gek2Leuk1Serieus?1Meh...3Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]