Slimmer Werken met CreateMoreImpact

Innoveren doe je samen. CreateMoreImpact verzamelt daarom ideeën uit alle hoeken van Nederland om elkaar te inspireren. CreateMoreImpact is een online conferentie waar 60 sprekers, 60 seconden spreken over Het Nieuwe Werken en Web 2.0. 6 dagen lang gaan we het over 6 themas hebben, namelijk: Slimmer werken, kennis delen, klantparticipatie, open innovatie, creativiteit en leiderschap.

Vandaag publiceren we het thema Slimmer Werken. Slimmer werken is dé succesfactor voor een betere balans tussen werk en privé. Samen kijken we hoe je werk beter, sneller en leuker kan worden. Voor het thema Slimmer Werken hebben wij tien sprekers gevraagd om in 60 seconden hun visie delen en je tips te geven.

Hieronder de 10 minuten video met alle 10 sprekers die 60 seconden spreken.

Of bekijk de 1 minuut video’s van Abdul Advany, Herman Kopinga, Raymond Witvoet, Annemarie van der Toorn, Arjan Broere, Anja Wassenaar, Arjan Hooiveld, Jan-Willem Wennekes, Stefan Knapen, Sam van Buuren of Frank Meeuwsen.

Kom jij ook in actie? Geef ook in 60 seconden jouw visie op en ervaring met één van de thema’s. CreateMoreImpact lanceert socialshowcase.nl, een site voor het delen van case studies over Het Nieuwe Werken en Web 2.0. Ook voor de case studies vragen jou om mee te helpen meer impact te maken. Zend jouw case studie (of andere case studies die je vindt) in via socialshowcase.nl.

CreateMoreImpact publiceert komende dagen ook de andere thema’s. Geïnspireerd om meer te zien? Bekijk ook de 50 andere sprekers op createmoreimpact.com.

Hoe gaat CreateMoreImpact verder? Volgend jaar organiseren we nieuwe edities van CreateMoreImpact, waarin we voor een specifieke branche of specifiek onderwerp weer 60 sprekers uitnodigen om 60 seconden te vertellen. Meld je aan als je mee wilt helpen aan volgende edities van CreateMoreImpact!

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

2 Comments

  • Maarten
    Posted 26/10/2010 12:16 am 0Likes

    Slimmer werken bestaat ook uit het kiezen van een besturingssysteem.
    Deze moet je kiezen afhankelijk van je taken.
    Windows is voor gaming, simpele office taken en Windows specifieke software ontwikkeling,=. Nadeel is dat het een kostbaar systeem is (OS licentie, virusscanner, firewall, etc. etc.)
    GNU/Linux is geschikt voor de IT industrie door de goede ondersteuning van Web 2.0 ontwikkel talen zoals PHP, Ruby en Python, met daarnaast een HTTP daemon zoals Apache en een veel SCM mogelijkheden (CVS, SVN, GIT, Mercurial, etc.).
    OSX zie ik meer als goed systeem voor designers en PDT werk ook al maakt het tegenwoordig niet zo heel veel meer uit omdat het besturingssysteem nu gebaseerd is op BSD en dus net als GNU/Linux onder UNIX/POSIX groep kan worden geplaatst.

    Gewone office taken (email, browser, agenda) kan op elk systeem zonder problemen en zou geen doorslaggevende factor moeten zijn.
    Persoonlijk ben ik fan van KDE Kontact, een pakket waarin email, agenda, feeds, todo’s, contacten en time tracking prima samen gaan.

Leave a comment

[wpterms id="3193"]