SmartTM wint de categorie-prijs in de Evernote DevCup

20130805-222210.jpgSmartTM, de app voorheen bekend als SmartGTD waarvoor we promocodes weggaven, heeft de prijs gewonnen voor de beste business integration app in de Evernote DevCup. Een mooi resultaat en hopelijk voor de winnaars van de promocode een upgrade van hun prijs. Ook de andere prijswinnaars laten weer zien hoe veelzijdig Evernote is en hoe divers de gebruiksmogelijkheden zijn.

Op 16 augustus worden de finalisten bekend gemaakt die op het Evernote congres in september mogen pitchen én kiezen de Evernote sponsors de partij die zijn steunen:

On Friday, August 16th, our three major partners for the year of developer activities — Docomo Innovation Ventures, Honda Silicon Valley Lab, and Wayra Accelerator — will each announce which teams they are sponsoring to receive EC3 passes in recognition for their excellent work.

Nogmaals, behalve de app SmartTM die nu even in de schijnwerpers staat ook interessant te zien welke andere toepassingen categorie-prijzen hebben gewonnen en wat er zoal met Evernote kan. De gouden prijs-winnaar van 2012 was EverClip, een uitstekende alternatief op de iPad voor de webclipper van Evernote.

 

 

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]