Stel je vragen aan Evernote op #EC2013!

Evernote Remember EverythingKomende vrijdag zal Frank Meeuwsen (Evernote Ambassadeur Zakelijk Gebruik) een live Google Hangout on Air presenteren vanaf de Evernote Conference in San Francisco. Deze vindt plaats op donderdag 26 en vrijdag 27 september. In de Hangout zal Frank de laatste nieuwtjes vanaf de conferentie vertellen en met een aantal gasten vragen rondom Evernote beantwoorden.

Tijdens de Hangout zullen Melissa Lau, Product Manager Evernote Business(Linkedin profiel) en Xavier Delplanque, Senior Product Manager Android/WindowsPhone and Blackberry PM (Linkedin profiel) aanwezig zijn om jullie vragen te beantwoorden over Evernote Business en Evernote op mobiele devices anders dan iOS. Heb je een vraag? Laat hem hier alvast achter. De leukste of beste vragen verzamelen we voor Xavier en Melissa en gebruik ik in de Hangout.

 

 

[gravityform id=”13″ name=”Vragen voor Evernote Conference”]

Hoe werkt een Hangout On Air?

Je kunt de Google Hangout on Air live volgen op vrijdagavond 27 september 21.30 – 22.00 uur Nederlandse tijd op de Hangout-pagina. Geef aan of je er bij wilt zijn (Google+ account nodig!) en je krijgt vooraf een melding via email als de Hangout start. Verder hoef je niets te doen, alleen naar de Hangout-pagina te gaan en de video te starten.

Kun je er niet live bij zijn? Niet getreurd, de video zal naderhand beschikbaar zijn op Youtube zodat je alles nog eens op je gemak kunt nakijken.

Meer informatie over de Evernote Conference vind je op hun evenementpagina of via de hashtag #EC2013

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]